Κατέσχεσαν έναν τόνο ποτά-«μπόμπες» σε γνωστό νυχτερινό κέντρο (VIDEO)

Συγγραφέας
15 Μαΐου, 2022
1 λεπτό διάβασμα

“Φρένο” στη δράση κυκλώματος, το οποίο νοθεύει ποτά και ετοιμαζόταν να «σπρώξει» προς κατανάλωση ποτά «μπόμπα» σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Ιεράς Οδού, έβαλαν τελωνειακοί ελεγκτές της ΑΑΔΕ.

Μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο, οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων βρήκαν και κατέσχεσαν πάνω από ένα τόνο παράνομα αλκοολούχα ποτά (μπόμπες).

Πρόκειται για δημοφιλή ποτά, όπως ουίσκι, βότκα και τζιν, τα οποία οι επιτήδειοι εμφιαλώνουν σε μπουκάλια γνωστών ετικετών και τα σερβίρουν σε νέα παιδιά, δεδομένου ότι το συγκεκριμένο κατάστημα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις νεαρές ηλικίες.

Το παράνομο – και απολύτως επικίνδυνο για την υγεία – αλκοόλ παρασκευαζόταν και εμφιαλωνόταν σε παράνομο εμφιαλωτήριο, στην ταράτσα του κτιρίου.



Συνελήφθη ένα άτομο και υποβλήθηκε δικογραφία εναντίον δύο δραστών, στην Εισαγγελία Αθηνών. Πηγή: protothema.gr

https://www.youtube.com/watch?v=6bpBKRd09Do&t=1s

Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας