Γέμισε με καφέ κάδους για οργανικά απόβλητα, ο Άλιμος




Το δίκτυο των “καφέ” κάδων για επεκτείνεται πλέον στο σύνολο της πόλης, με στόχο τις επόμενες ημέρες να έχει καλυφθεί το 100% του Αλίμου.

Ήδη σήμερα ξεκίνησε η τοποθέτηση των καινούριων καφέ κάδων, βελτιωμένης κατασκευής (με πεντάλ κ.α.) στις οδούς Δαβάκη, Αριστοτέλους, Μαλτέζου, Χρονοπούλου, λεωφ. Ποσειδώνος, Σόλωνος, Ταξιαρχών. Την Παρασκευή έχουν σειρά οι οδοί, Γιάνναρου, Μακαρίου, Κορυζή, Έλλης, λεωφ. Ελευθερίας (Αμφιθέας), Όθωνος, Τσουδερού, Σαλαμίνος.

“Υπενθυμίζουμε ότι στους καφέ κάδους ρίχνουμε ΧΥΜΑ (ή μέσα σε χαρτοσακούλα τύπου “μανάβη”) κάθε είδους απόβλητα από την κουζίνα και τον κήπο μας (υπολείμματα τροφών, φρούτα, λαχανικά, γαλακτοκομικά, ψάρια, κρέας, στάχτη από τζάκι, κλαδέματα από κήπο κ.λπ.), τα οποία στη συνέχεια μετατρέπονται σε λίπασμα και επιστρέφουν στην φύση, χωρίς να πηγαίνουν στην χωματερή” λέει ο δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης “Θερμή παράκληση σε όλους τους συμπολίτες μας να χρησιμοποιούν τους καφέ κάδους για τα οργανικά απόβλητά τους και όχι πλέον τους παραδοσιακούς “πράσινους” κάδους. Πάνω στους καφέ κάδους υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες για το τί πετάμε και τί όχι μέσα σε αυτούς, ενώ μπορείτε να βρείτε και εδώ λεπτομερή πληροφόρηση: https://kafekados.eu/odigies-xrisis/Ας συνδράμουμε όλοι, για να παραδώσουμε ένα καλύτερο περιβάλλον στα παιδιά μας!”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.