Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης: Ζελένσκι και Μακρόν ανάμεσα στα φαβορί




Στοίχημα δεν είναι μονάχα το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, ή το τένις. Στοίχημα (για όλους τους φίλους αυτού του «σπορ») είναι οποιοδήποτε κοινωνικό γεγονός μπορεί να αποκτήσει ξεχωριστό ενδιαφέρον μέσω των αποδόσεων και των πονταρισμάτων. Για παράδειγμα η στοιχηματική εταιρία, Betsson, έχει εμπλουτίσει το προϊόν της με την ειδική κατηγορία για στοίχημα Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης.

Οι κορυφαίες νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα

Το συγκεκριμένο βραβείο είναι ένα από τα πέντε που θεσπίστηκαν από τον εφευρέτη Άλφρεντ Νόμπελ και σύμφωνα με την διαθήκη του Σουηδού βιομήχανου, το βραβείο αυτό θα πρέπει να δίνεται «στο πρόσωπο που είχε την μεγαλύτερη συνεισφορά στην αδελφοποίηση των εθνών, στην κατάργηση ή την μείωση των στρατιωτικών δυνάμεων και στην διεξαγωγή και προώθηση ειρηνευτικών διαδικασιών».

Στοίχημα Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης



Καλή η… θεωρία, αλλά πάμε να δούμε στην πράξη τι έχουμε για φέτος. Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής Νόμπελ, οι φετινοί υποψήφιοι είναι λιγότεροι από τον αριθμό ρεκόρ που είχε καταγραφεί το 2016 (376), περιλαμβάνοντας 251 προσωπικότητες και 92 οργανισμούς, τα ονόματα των οποίων παραμένουν επτρασφράγιστο μυστικό. Η ανάδειξη του νικητή θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2022 στο Όσλο της Νορβηγίας.

Μέχρι τότε βέβαια, μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις και οι αγορές που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες μπορούν να μας δώσουν έναν… μπούσουλα για το τι μπορούμε να περιμένουμε σε λίγους μήνες. Εξάλλου, οι υποψήφιοι για το βραβείο Νόμπελ προκύπτουν από την επικαιρότητα που «τρέχει» σε παγκόσμιο επίπεδο.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠΔιαβάστε περισσότερα στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης: Ζελένσκι και Μακρόν ανάμεσα στα φαβορί

  • 02/05/2022 at 11:24 πμ
    Permalink

    Έχουμε τρελαθεί, και τα Νόμπελ τα ελέγχει η Ελίτ.. και τα δίνουν σε……………ουδεν σχόλιον..

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.