Moσχάτο – Ταύρος: Φεύγει για να χειρουργηθεί στη Γερμανία η 14χρονη μαθήτρια




Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου για τη συγκέντρωση χρημάτων, με σκοπό να μεταβεί στη Γερμανία, για χειρουργική επέμβαση, 14χρονη μαθήτρια του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου

Δείτε την ανακοίνωση του δημάρχου, Ανδρέα Ευθυμίου: “Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για τη μεγάλη ανταπόκρισή σας να βοηθήσετε τη μικρή μας συνδημότισσα, ιδιαίτερα τη σημαντική χρηματική συνεισφορά των σχολείων που η ίδια φοίτησε και πιο συγκεκριμένα τους δασκάλους, τους καθηγητές και τις οικογένειες των μαθητών που ευαισθητοποιήθηκαν. Η ίδια και η οικογένειά της αισθάνονται ιδιαίτερα συγκινημένοι και εύχονται τα καλύτερα για όλους σας.

Η 14χρονη μαθήτρια θα ταξιδεύσει στη Γερμανία τη Μεγάλη Τετάρτη ξεκινά η μεγάλη μάχη για τη ζωή της και όλοι μας είμαστε νοερά δίπλα της και σίγουροι ότι θα επιστρέψει πιο δυνατή. Η μικρή φίλη μας θέλει να γίνει καλά και υποσχέθηκε να κάνει τα πάντα για τους ανθρώπους και τον τόπο αυτό, που της στάθηκε με τόση πολλή αγάπη.

Ως Δήμαρχος μπορώ να αισθάνομαι υπερήφανος για τους συμπολίτες μου, που από το υστέρημά τους αυτές τις άγιες μέρες λυτρώνουν ένα μικρό παιδί από τα πάθη του και το οδηγούν στην Ανάστασή του. Εύχομαι από καρδιάς κάθε καλό σε όλους σας. Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση.”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.