Στη Ζωοδόχο Πηγή Τραχώνων Αλίμου ο Τάκης Θεοδωρικάκος (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Με την περιφορά της εικόνας της Παναγίας, ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής οι λατρευτικές εκδηλώσεις στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Τραχώνων Αλίμου. Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος παρακολούθησε τον εσπερινό που εψάλη και στη συνέχεια συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο, Ανδρέα Κονδύλη, μαζί με πλήθος πιστών συμμετείχαν στην περιφορά της εικόνας. Κατά τη διάρκεια της λιτανείας παιάνιζε η μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο Ανδρέας Κονδύλης ευχαρίστησε τον Υπουργό για την παρουσία του στην πόλη και ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους.

“Ο Υπουργός είναι φίλος της πόλης μας, μας έχει στηρίξει και δίνει τακτικά το παρόν όποτε του το ζητήσουμε, τον ευχαριστούμε για όσα έχει κάνει για το αστυνομικό τμήμα στο Άνω Καλαμάκι αλλά και για το γραφείο ενδοοικογενειακής βίας που έχει βοηθήσει πολύ κόσμο” δήλωσε

“Χρόνια πολλά σε όλους τους δημότες στον Άλιμο, μεγάλη χαρά η συμμετοχή μου σήμερα στις εορταστικές εκδηλώσεις του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Τραχώνων Αλίμου” δήλωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος “Είμαι εντυπωσιασμένος που βλέπω ξανά πολύ κόσμο όλων των ηλικιών στην εκκλησία, το μήνυμα είναι αγάπη, αλληλεγγύη και ανθρωπιά για να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες εποχές τις οποίες διανύουμε, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο. Πάνω από όλα εύχομαι ειρήνη.”

Παρόντες στις εκδηλώσεις ήταν ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης, οι αντιδήμαρχοι, Δώρα Σύρμα, Νίκος Αλεξόπουλος, Αρτέμης Καραμολέγκος και Νίκος Αλβανός, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Στέφανος Διαμαντής και ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Γκιόλιας Πηγή φωτό: Foni Tou Alimou Ακολουθούν βίντεο:



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.