Σοβαρό τροχαίο με εγκλωβισμό στη λεωφόρο Βουλιαγμένης (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε την Κυριακή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, λίγο μετά την αερογέφυρα του Praktiker. Ένα Citroen Saxo που εκινείτο στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε μεταλλική κολόνα οδοφωτισμού, στο πεζοδρόμιο, με την πλευρά του οδηγού. Στο αυτοκίνητο επέβαινε ένα ζευγάρι. Η συνοδηγός βγήκε από μέσα με μικροεκδορές ενώ ο οδηγός εγκλωβίστηκε. Στο σημείο έσπευσαν 8 πυροσβέστες με 2 οχήματα και κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν. Τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Δείτε τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας:

“Πέρναγα από εκεί 1-2 λεπτά μετά .. είχαμε σταματήσει 3 αυτοκίνητα..

Το αυτοκίνητο είχε.. αγκαλιάσει την κολώνα, και ο νεαρός οδηγός είχε τις αισθήσεις του κανονικα , ειχε μετακινηθεί στο κάθισμα του συνοδηγού και προσπαθούσε να απεγκλωβίσει το αριστερό του πόδι που ειχε εγκλωβιστει μεταξύ του στραπατσαρισμενου πατώματος και .. της κολώνας, ενώ μιλούσε κανονικά και ήταν εκνευρισμένος. Δεν φαινόταν να έχει χτυπήσει σοβαρά, δεν είχε αιμορραγία, εκτός αν είχε κάτι εσωτερικό.. Του λέγαμε όλοι να ηρεμήσει και να περιμένει το ασθενοφόρο. Η κοπέλα, που βγήκε κατευθείαν όντως χωρίς γρατζουνιά, έλεγε ότι τους έκλεισε ένα αυτοκίνητο που έκανε σφήνες το οποίο εφυγε. Βέβαια το saxo ήταν φτιαγμένο ενώ η εξάτμιση-“μπουρί” ηταν ολοκαίνουρια.
Φορούσαν ζώνες.
Μόλις ήρθαν τα πυροσβεστικά οχήματα (7-8 λεπτά μετά) για τον απεγκλωβίσμο, έφυγα. Είχε ήδη γεμίσει περίεργους που είχαν παρκάρει τα αυτοκίνητα τους όπου έβρισκαν..
Μακάρι να είναι καλά το παλικάρι.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.