Πασχαλινό τζακ ποτ 2,4 εκατ. ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ και «1+1 Easter Offer» για τους online παίκτες – Κατάθεση δελτίων έως τις 16:00




Μεγάλο έπαθλο ύψους 2,4 εκατομμυρίων ευρώ διεκδικούν οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ, στην κλήρωση του παιχνιδιού που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, λόγω των αργιών του Πάσχα. Η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ θα γίνει στις 16:30 μαζί με την κλήρωση του ΛΟΤΤΟ.  

Για τους παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ που θα επιλέξουν να συμπληρώσουν το δελτίο τους διαδικτυακά, τόσο για τη σημερινή όσο και για την επόμενη κλήρωση, την Τρίτη 26 Απριλίου, υπάρχει η πασχαλινή προσφορά “1+1 Easter Offer”. Οι παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα για την προσφορά, για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, μπαίνοντας στο tzoker.gr.

Εύκολη και γρήγορη κατάθεση δελτίου μέσω του ανανεωμένου Tzoker.gr

Ο παίκτες που θέλουν να διεκδικήσουν τα 2,4 εκατ. ευρώ που κληρώνει σήμερα το ΤΖΟΚΕΡ, μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως τις 16:00.



Η online συμμετοχή στο παιχνίδι μέσω του ολοκαίνουργιου tzoker.gr είναι πλέον πιο διαδραστική και διασκεδαστική. Η νέα ιστοσελίδα του παιχνιδιού, με εμπλουτισμένο περιεχόμενο, νέες δυνατότητες και αποκλειστικές online λειτουργίες, προσφέρει μια νέα ανανεωμένη εμπειρία.

Μεταξύ άλλων, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα γρήγορης κατάθεσης δελτίου, μπορούν να βρουν προσυμπληρωμένα δελτία τυχαίας επιλογής, να παίζουν και τους 20 αριθμούς ΤΖΟΚΕΡ με το πάτημα ενός κουμπιού, να συμπληρώνουν 12 στήλες ανά δελτίο και να επανακαταθέτουν το ίδιο δελτίο με ένα κλικ.

Στο νέο site, επίσης, οι παίκτες μπορούν να βρουν τα αποτελέσματα προηγούμενων κληρώσεων του ΤΖΟΚΕΡ, αλλά και να παρακολουθούν ζωντανά τις κληρώσεις του παιχνιδιού. 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.