Παραμένει στην Ελλάδα ο Σαϊντού Καμαρά




Δεκτό έγινε το αίτημα του αριστούχου μαθητή του 1ου Λυκείου Αγίου Δημητρίου Σαϊντού Καμαρά από την Αρχή Προσφυγών για την απόδοση ασύλου στη χώρα μας. 

«Τα αρμόδια όργανα της ελληνικής Πολιτείας ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του μαθητή, Σαϊντού Καμαρά, ο οποίος μετέχει της ελληνικής παιδείας, να γίνει η Ελλάδα δεύτερη Πατρίδα
του. Η Ελλάδα είναι μια χώρα δικαίου και ανθρωπισμού», δήλωσε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχετικά με την απόφαση της Αρχής Προσφυγών για τον μαθητή, Σαϊντού Καμαρά. Δείτε την ανάρτηση του 1ου ΓΕΛ Αγίου Δημητρίου:

#Ο_Σαϊντού_μένει_εδώ στην αγκαλιά των φίλων, των συμμαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονιών του Στρογγυλού. Στην αγκαλιά του Δήμου μας και της τοπικής κοινωνίας που κινητοποιήθηκε και τον στήριξε ανεπιφύλακτα. Σάρκα από τη σάρκα μας ο Σαϊντού, μπορεί πλέον να ονειρεύεται σπουδές και μια καλύτερη ζωή στην πατρίδα μας. Μεγάλη συγκίνηση, βαθιά χαρά για τον δικό μας Σαϊντού αλλά και περηφάνεια για την κινητοποίηση της κοινότητάς μας, που έβαλε το λιθαράκι της στη σημερινή εξέλιξη.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.