Ν. Σμύρνη: «Ο μπαμπάς φοβάται τη νύχτα και με φωνάζει στο κρεβάτι του…»




Σπίτι-κολαστήριο στη Νέα Σμύρνη: Πατέρας βασάνιζε τη 10χρονη κόρη του

Μια επαναλαμβανόμενη φρίκη ζούσε για χρόνια ένα 10χρονο κοριτσάκι στη Νέα Σμύρνη. Ο 47χρονος Ρουμάνος πατέρας της, σεσημασμένος για κλοπές, την «έσπαγε στο ξύλο» και την κακοποιούσε σεξουαλικά. Μάλιστα, προκειμένου να υποκύπτει στις αρρωστημένες του ορέξεις, κάθε φορά που αντιστεκόταν, της έκαιγε τα χέρια στο μάτι της κουζίνας για να την τιμωρήσει ενώ το παιδί είχε μώλωπες στα πόδια και γδαρμένη πλάτη.

Σύμφωνα με το protothema.gr την αδιανόητη και απάνθρωπη αυτή ιστορία με θύμα το ανυπεράσπιστο κοριτσάκι, αποκάλυψε, πρόσωπο από το περιβάλλον του Ρουμάνου το οποίο έζησε από κοντά το ζοφερό αυτό σκηνικό. Την καταγγελία την έκανε την προηγούμενη εβδομάδα στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, όμως λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, ο φάκελος διαβιβάστηκε στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Ομονοίας και οι έμπειροι αξιωματικοί που είναι ειδικά εκπαιδευμένοι στη διαχείριση αυτών των ευαίσθητων υποθέσεων, μετά απο ενημέρωση της Εισαγγελέως Ανηλίκων, κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στον Ρουμάνο και να οδηγήσουν την 10χρονη στο Παίδων.

Οι πληροφορίες λένε ότι το παιδάκι ήταν σε άθλια κατάσταση και πολύ φοβισμένο. Από τα πρώτα μόλις χρόνια της ζωής του, μεγάλωνε με τον Ρουμάνο σεσημασμένο για κλοπές και συμμετοχή σε κυκλώματα παρεμπορίου πατέρα του καθώς η μητέρα τους είχε εγκαταλείψει. Έναν άνθρωπο ιδιαίτερα σκληρό που ξεσπούσε όλη τη βία που έκρυβε μέσα του και τις διαστροφές στο ίδιο του το παιδί. Η μικρή, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που παρουσιάζει το protothema.gr, έχει σοβαρά εγκαύματα στο χέρι, τα πόδια της ήταν «μαύρα» και η πλάτη της γδαρμένη. Δείτε τη συνέχεια στο: protothema.gr



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.