Ετήσιο μνημόσυνο του Γιώργου Καραϊβάζ: “Περιμένουμε δικαίωση” λέει η γυναίκα του




Λίγες μέρες πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από την εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο στο μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ. Στις 9 Απριλίου, τη μέρα που σημειώθηκε η στυγερή δολοφονία, θα πραγματοποιηθεί μνημόσυνο στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο δημοσιογράφος. Δείτε την ανάρτηση της Στάσας Καραϊβάζ:

“Αγαπημένοι φίλοι γνωστοί και άγνωστοι, συνεργάτες, άνθρωποι που γίνατε συνοδοιπόροι του ανείπωτου πένθους μας, σας γνωστοποιώ ότι: λόγω απόφασης της οικογένειας το ετήσιο μνημόσυνο του Γιώργου μας τελέστηκε σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο στο μοναστήρι του Οσίου Δαιύδ από τον Γέροντα Γαβριήλ που από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στην οικογένεια μας.
Στις 9/4/2022 τιμούμε με οδύνη τη μνήμη του Πατέρα, Συζύγου ,Συγγενή, Φίλου, Συνεργάτη, Δημοσιογράφου , στο τόπο που τελέστηκε το έγκλημα κατά της Δημοκρατίας, της Δημοσιογραφίας , της Ελευθερίας του Τύπου, εκεί που με ένα άνανδρο χτύπημα αφαιρέθηκε η ζωή του Γιώργου Καραϊβάζ άφηνοντας την Τελευταία του πνοή 9/4/2021 2.20 το μεσημέρι είκοσι μέτρα απο την πόρτα του σπιτιού μας.

Η οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ Δημήτρης και Στάθα σας καλούν όλους να παραβρεθούμε ώστε να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα ότι δεν ξεχνάμε αλλά περιμένουμε δικαίωση.
Η πολιτεία οφείλει να διατηρήσει σε κύρια προτεραιότητα της την εξιχνίαση του ειδεχθούς εγκλήματος στο πρόσωπο του Γιώργου Καραϊβάζ διασφαλίζοντας έτσι έμπρακτα τον σεβασμό της, στο ύψιστο δικαίωμα της Ελευθεροτυπίας.”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.