Βάζει πλώρη για δήμαρχος στον Άγιο Δημήτριο, ο Γιάννης Μπάντος




Ανακατεύει την πολιτική τράπουλα στον Άγιο Δημήτριο ο Γιάννης Μπάντος, ο οποίος ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του, αποχωρώντας από την παράταξη του Χρήστου Πρεκετέ. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει ξεκάθαρα ότι η παράταξη “Νέα Πνοή Προοπτική για τον Άγιο Δημήτριο” που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία, χρειάζεται ανανέωση. “Απαιτείται και κρίνεται αναγκαία η ανανέωση προσώπων και ιδεών, προκειμένου να προχωρήσουμε στην μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται ο Δήμος του Αγίου Δημητρίου”.

“Η απόφαση του Γιάννη Μπάντου δεν πλήττει εμένα – όπως ίσως πολλοί κακόβουλα θεωρήσουν- αλλά πλήττουν το κύρος του ίδιου του δημοτικού συμβούλου” απαντά ο Χρήστος Πρεκετές

Ο Γιάννης Μπάντος είναι ΥγιεινολόγοςΜΒΑ και Μέλος της Δ.Ε.Ε.Π ΝΔ Β3΄Νοτίου Τομέα Αθηνών. Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωσή του:

Κατά την 5η Τακτική συνεδρίαση 28/4/2022 του Δημοτικού Συμβουλίου σας παραθέτω την επιστολή που απέστειλα στον Προέδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Δημητρίου .



Με την παρούσα επιστολή σας κοινοποιώ την ανεξαρτητοποίηση μου από τον συνδυασμό Νέα Πνοή Προοπτική για τον Άγιο Δημήτριο με επικεφαλής τον Χρήστο Πρεκετέ, όπως ορίζει το άρθρο 66 παρ. 4 και 7 του Ν. 3852/2010, όπως αυτό τροποποιήθηκε με τα άρθρα 73 του Ν. 4555/2018 και 114 παρ.4.α του Ν. 46232019.

Παράλληλα, σας εκφράζω την πρόθεση μου να παραμείνω ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος μέχρι την λήξη της θητείας μου. H απόφασή μου αυτή έχει γνώμονα το μέλλον. Αποτελεί άξιο αναφοράς ότι η συνεργασία μας με τον κ. Πρεκετέ υπήρξε εξαίρετη. Οι κοινές μάχες που δώσαμε ήταν πολύ κρίσιμες και σημαντικές αλλά την προκείμενη στιγμή ο χρόνος είναι καθοριστικός για τα επόμενα βήματα.

Απαιτείται και κρίνεται αναγκαία η ανανέωση προσώπων και ιδεών, προκειμένου να προχωρήσουμε στην μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται ο Δήμος του Αγίου Δημητρίου.

Ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντα μου με γνώμονα τον κώδικα ηθικής μου, την αξιοπρέπεια και την εντιμότητα μου και θα συνεχίσω με σεβασμό να εκπροσωπώ τους συνδημότες μου.

Σας παρακαλώ θερμά όπως προβείτε στην ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου καθώς και στην ενσωμάτωση της παρούσας μου στα πρακτικά.

Με εκτίμηση ,
Μπάντος Μάριος Ιωάννης
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος
Αγίου Δημητρίου

H ανακοίνωση του Χρήστου Πρεκετέ:

Φαίνεται καθαρά από τα γραφόμενα της χθεσινής επιστολής ανεξαρτητοποίησης του τεως πλέον δημοτικού μου συμβούλου κου Ι. Μπαντου ο,τι αυτή γίνεται στα πλαίσια πρώιμων πλασαρισμάτων εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2023.Δεν πλήττει εμένα – όπως ίσως πολλοί κακόβουλα θεωρήσουν- αλλά πλήττουν το κύρος του ίδιου του δημοτικού συμβούλου ,που αδικώντας το εαυτό του θεωρώ , αντί να τιμήσει την ψήφο των δημοτών -όχι στο να στηρίξει εμένα -αλλά στο να ασκεί γόνιμη αντιπολίτευση για μια τετραετία (αφού αυτή ήταν η ετυμηγορία των εκλογών του 2019) στρέφεται κατά της ετυμηγορίας αυτής …ανυπόμονα καθότι μετά το τέλος της θητειας θα νομιμοποειτο ΚΑΙ ηθικά να ακολουθήσει όποιον δρόμο επέλεγε. Και μάλιστα το χειρότερο;; Ενός νέου ηλικιακα δημοτικού συμβούλου που στην πρώτη του θητεία (ελπίζω όχι και τελευταία)ενώ επικαλείται ανανέωση δυστυχώς δίνει μαθημάτα κακέκτυπων παλαιοκομματικων πρακτικών που βλάπτουν δυστυχως μόνο την ίδια την εικόνα του . Κρίμα…Δυστυχώς ενώ το έργο του συμβούλου είναι να ασχολείται με το να ασκεί γόνιμη κριτική στο έργο μιας παραπαίουσας δημοτικής αρχής δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο πολλοί σύμβουλοι αντιπολιτευόμενοι να ασχολούνται με ανούσια πράγματα και με ανουσιες ονοματολογίες χωρίς να τιμούν τον ρόλο τους κατ ελάχιστο.

Δυστυχως υπήρξε συμβουλος που αλλά θα ψήφιζε στο ΔΣ μέχρι της 10 μμ κια άλλο ψήφισε στις 10:05 κάνοντας hi five μάλιστα πουλωντας την συνείδηση της και την αγωνία εκατοντάδων συνδημοτών της( βλεπε Βιβιαν Αδαμοπούλου). Δυστυχως και πάλι υπήρξε πρώην συμβουλος μου που ειπε κατάμουτρα στον επικεφαλης του ότι τον “πουλάει για το δικο του συμφέρον” και μάλιστα δυο φορές (βλεπε Μαλαθουνης Ευαγγελος)!!!και όλοι αυτοί δεν ερυθριουν τουλάχιστον από ντροπή ! Φαεινή εξαίρεση ο Πανος ο Γριλλιας του οποίου είναι και η μόνη απομάκρυνση που πραγματικά με λύπησε. Κριτης όλων μας είναι η κάλπη . Μετρήθηκα σε 3 κάλπες με θετικό πρόσημο . Διπλασιασμός ποσοστών 2014 και 2019 Και μάλιστα μια άλλη κάλπη -που ανανέωσε την εμπιστοσύνη ψηφοφόρων συγκεκριμένης πολιτικής χροιάς με ποσοστό 60 τοις εκατό – εσωκομματική αυτη την φορά τον παρελθόντα Οκτώβριο 2021 ( που δεν αφορά αμεσα το ΔΣ μας )έδωσε ηχηρό ράπισμα σε έναν άλλο ανεξαρτητοποιηθεντα δίνοντας δυνατη στήριξη στο πρόσωπο μου .

Η ανανέωση δεν πρέπει είναι ηλικιακή μόνο αλλά κυρίως ιδεών,πολιτικής ευγένειας,πραγματικής ανιδιοτελούς προσφοράς στους δημοτες. Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε κάποιους οι καθημερινές σχέσεις μου με τους δημότες έχουν δημιουργήσει μια αραγη και συμπαγή σχέση η οποία αποτελεί την μόνη πυξίδα μου στην αυτοδιοικητική μου πορεία στον δρόμο για το 2023. Βέβαια τα παθήματα του παρελθόντος με οδηγούν στο να βρω πραγματικά ικανούς και πραγματικά έμπιστους συνεργάτες, νέα άφθαρτα άτομα, που θα με τιμήσουν τόσο με το ήθος τους και την άδολη εκτίμηση τους αλλά και που θα ενδιαφέρονται να τιμήσουν πραγματικά και με αίσθημα ευθυνης την ψήφο των δημοτών, που θα απευθυνθεί στη ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ και θα είναι ψήφος ευθυνης και άσκησης διοίκησης για την επόμενη τετραετία. Ώστε ο δημος μας να βρεθεί σε τροχιά ανάπτυξης και να αποκτήσει νέα Πνοή και νέα Προοπτική επιτέλους

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Βάζει πλώρη για δήμαρχος στον Άγιο Δημήτριο, ο Γιάννης Μπάντος

  • 29/04/2022 at 10:31 πμ
    Permalink

    Είναι καλό να βγαίνουν νέοι άνθρωποι μπροστά, για να προχωράμε!
    Είμαστε μαζί σου

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.