Ασφαλείς και τη νύχτα οι παιδικές χαρές στον Άλιμο (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Πανέτοιμη και πανέμορφη είναι η διπλή παιδική χαρά στον λόφο Αγίου Νικολάου (“Μπασκετάκια”), έπειτα από την ριζική ανακαίνιση και φροντίδα των ανθρώπων του Δήμου Αλίμου τόσο στις ίδιες τις παιδικές χαρές, όσο και σε όλο τον περιβάλλοντα χώρο. Καινούρια παιχνίδια, χλοοτάπητας, νέα παγκάκια, κάδοι απορριμμάτων, περίφραξη, αλλά και ενισχυμένος φωτισμός σε όλη την περιοχή, που πλέον αναδεικνύει τον χώρο και το βράδυ!

“Για πρώτη φορά χρησιμοποιήσαμε επιδαπέδιο υπαίθριο φωτισμό μέσα στην παιδική χαρά, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό” λέει ο δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης “Φυσικά, αναβαθμίστηκε και όλος ο φωτισμός στον λόφο (περιμετρικά της εκκλησίας, στους πεζοδρόμους κ.λπ.) με φωτιστικά σώματα led νέου τύπου. Από σήμερα και αυτή η διπλή παιδική χαρά περιμένει να υποδεχτεί και πάλι όλους τους μικρούς Αλιμιώτες, απόλυτα ασφαλής, καθαρή, εντυπωσιακή, φροντισμένη!

Δεν σταματάμε να εργαζόμαστε λεπτό, παρά τις ημέρες των γιορτών που διανύουμε, αλλά και παρά τις οικονομικές δυσκολίες που όλοι οι Δήμοι αντιμετωπίζουμε, λόγω της ενεργειακής κρίσης και της ακρίβειας των πρώτων υλών. Ήδη έχουμε σηκώσει μανίκια και ξεκινάμε τις εργασίες για την επόμενη ανακαίνιση παιδικής χαράς, αυτής της οδού Κοτζιά στον παλαιό Άλιμο. Ασταμάτητη δουλειά, για μια πόλη που όλο ομορφαίνει!



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.