Άμεση παρέμβαση Κονδύλη για τις εικόνες ντροπής στην παραλία του Αλίμου




Ντροπή για μία ολόκληρη πόλη, στην έναρξη της τουριστικής περιόδου, αποτελούν οι εικόνες από το “Cape Sol – Seaside Venue” που λειτουργεί ιδιώτης στην ελεύθερη παραλία του Αλίμου. Αντί να πετάξουν τη σαβούρα από την ανακαίνιση που έκαναν, τα στοίβαξαν όλα πάνω στην άμμο, “πρώτη μούρη” μπαίνοντας στο μαγαζί δημιουργώντας μία πολύ άσχημη εικόνα στους επισκέπτες, φροντίζοντας ωστόσο να είναι όλα στην πένα μέσα, εκμεταλλευόμενοι και το τελευταίο τετραγωνικό μέτρο. Για το θέμα της άναρχης ανάπτυξης και της παραβίασης βασικών κανόνων του νόμου “περί αιγιαλών” θα επανέλθουμε σύντομα. Πάντως για το θέμα της αποθήκης άχρηστων υλικών πάνω στην άμμο έχει ενημερωθεί όπως μαθαίνουμε ο δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος έδωσε εντολή να απομακρυνθούν άμεσα, ενώ η Δημοτική Αστυνομία, επέβαλε πρόστιμο στην επιχείρηση.



Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Άμεση παρέμβαση Κονδύλη για τις εικόνες ντροπής στην παραλία του Αλίμου

  • 01/05/2022 at 4:45 μμ
    Permalink

    Η εν λόγω επιχείρηση το περασμένο καλοκαίρι, όταν υπήρχαν υποχρεωτικά υγειονομικά πρωτόκολλα covid, τα καταπατουσε προκλητικωτατα!
    Ξαπλώστρες πολύ βρώμικες, τιμές περίπου όσο και της Ακτής του Ήλιου και το κορυφαίο όλων: έβαζαν κάτω από την ίδια ομπρέλα δύο άσχετους μεταξύ τους λουόμενους, για να μην μείνει κενή η ξαπλώστρα!
    Όσο για την συμπεριφορά, θα την αφήσω ασχολίαστη…

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.