Το New Generation Film Festival έρχεται στην Ηλιούπολη




Υπό την αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης και του «Πολυχώρου Τέχνης και Πολιτισμού Εύπολις Art», πραγματοποιείται την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022 το «New Generation Film Festival», στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης, Λεωφ. Μαρίνου Αντύπα 134 & Βενιζέλου Σοφοκλή 100, από 18:30 έως 21:30, με ελεύθερη είσοδο.

Θα προβληθούν με 13 ταινίες μικρού μήκους, που δημιούργησαν έφηβοι 14-17 ετών και νέοι 18-30 ετών, που ζουν στην Ελλάδα. Το New Generation Film Festival, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2021 στην Αργυρούπολη και φιλοδοξεί για το 2022 να παρουσιάσει περισσότερες δράσεις κι ένα εξίσου δυναμικό πρόγραμμα προβολών, ελληνικών και ξένων ταινιών, από τη νέα και παραγωγική γενιά σκηνοθετών της χώρας μας αλλά και νεαρών σκηνοθετών από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Οι ενδιαφερόμενοι δημότες της Ηλιούπολης και των όμορων περιοχών, θα έχουν μία μοναδική ευκαιρία να δουν ένα μεγάλο δείγμα από τις μικρού μήκους ταινίες που προβλήθηκαν το περσινό καλοκαίρι, μέσα από την πλούσια θεματολογία προσωπικών και κοινωνικών αναζητήσεων των νεαρών σκηνοθετών.

Θα προβληθούν οι ακόλουθες ταινίες:1. «Karantina 2020», Κώστας Ξηραδάκης2. «Η Αλλαγή», Αλέξανδρος Βέρροιος3. «Mi skiveis to kefali», Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Αθηνών4. «Hate calling», Homo Ludens5. «Folziak», Νικόλαος Αντωνόπουλος6. «Dakar», Στέλιος Μωραϊτίδης7. «The Mouse Story», Μιλτιάδης Χρηστίδης8. «Politically Correct», Δημήτρης Φίλης9. «Megaro», Βασίλης Καλέμος10. «Nefeli», Adjola ZEKA11. «I Killed my best Friend», Ειρήνη Ταμπασούλη12. «Ceremonia Sagrada», Ανδρέας Παπαδόπουλος13. «Mama», Δημήτρης Ζούρας



Ο Δήμος Ηλιούπολης σταθερός στην πολιτιστική του πολιτική, φιλοξενεί κάθε αξιόλογη προσπάθεια και δίνει χώρο καλλιτεχνικής έκφρασης σε όλους τους δημιουργούς, τους ανθρώπους της τέχνης και του πολιτισμού και ιδιαίτερα στη νέα γενιά τους.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.