Συνεργάτης του Κωνσταντάτου προκαλεί με σεξιστική ανάρτηση για Oυκρανές




Τη στιγμή που ο δήμαρχος αναγγέλλει τη φιλοξενία Ουκρανών προσφύγων, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Δημοτικής Αστυνομίας Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης, Θανάσης Καλύβας ξεπερνά κάθε όριο και ανεβάζει στο προφίλ του στο facebook ένα βίντεο που δείχνει όμορφες κοπέλες να βγαίνουν από ένα πούλμαν γράφοντας: “Ξεκίνησε η εκκένωση της Ουκρανίας. Μόλις ήρθε το πρώτο πούλμαν με αμάχους από τηυν Ουκρανία. Ας πάρει ο καθένας μας από έναν στο σπίτι του” Και από κάτω διάφορα εμετικά σχόλια φίλων του:

Βέβαια αργότερα ο κύριος δημοτικός σύμβουλος έσπευσε να κατεβάσει την ανάρτηση αλλά το κακό είχε γίνει. Δεν μπορεί ο δήμαρχος να ανακοινώνει ότι θα φιλοξενήσει πρόσφυγες και ο συνεργάτης του να κάνει σεξιστικές αναρτήσεις! Δικαίως κάποιοι πολίτες πρότειναν να γίνει η συγκεκριμένη ανάρτηση αφίσα, για να τη μοιράσουν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Δείτε τι αναφέρει η Xristina StamboyltzhΗ ΤΣΟΥΧΤΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Μου το έστειλε πριν λίγο καλή φίλη Ήταν εξαγριωμένη και δεν κατάλαβα τον λόγο Για το σεξιστικό χιούμορ του κ Καλύβα; Πρώτη φορά το διαπίστωσε; Έχουμε δει από αυτόν και χειρότερα και οχι με χιούμορ….Εγώ δεν εκπλήσσομαι καθόλου ούτε περίμενα από τον κ Καλυβα κάτι καλύτερο Ήλπιζα κάτι (άλλα δεν το περιμένω ) από τις κυρίες της παράταξης του και τον σύλλογο γυναικών Και μην ακούσω ,,Έλα, πλάκα κάνει ,,Είναι μία από τις πιο συνηθισμένες αντιδράσεις των αντρών Το σεξιστικό χιουμοράκι είναι παγίδα Κρύβει υποτίμηση , έλλειψη σεβασμού και οχι μόνο κατά των γυναικών …..Και δεν συζητώ για την στιγμή του αστείου,δλδ την στιγμή που μια χώρα ζει μέσα στην αγωνία και την αβεβαιότητα περιμένοντας μία πολεμική εισβολή! Να δείτε που κάποια μέρα θα βγάλουν και βιντεακι για τον σεξισμό κατά των γυναικών και μαθήματα …..O tempora o mores



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.