Στη φυλακή ο στρατιώτης που τα έκανε γυαλιά καρφιά σε Άλιμο και Παλαιό Φάληρο (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Σε 18 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε ο στρατιώτης που έσπασε πάνω από 15 αυτοκίνητα στο Παλαιό Φάληρο και 3 βιτρίνες καταστημάτων, στη λεωφόρο Καλαμακίου, στον Άλιμο. Η δράση του ξεκίνησε στο Παλαιό Φάληρο το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όταν έσπασε με πέτρες τα παράθυρα των αυτοκινήτων. Περίοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία, τον συνέλαβαν αλλά τον άφησαν ελεύθερο, αφού δεν του υπέβαλε μήνυση κανένας.

Το Σάββατο το βράδυ πήγε στο “Méra Day & Night” που βρίσκεται στη Θουκυδίδου και έκανε φασαρία απειλώντας ότι θα σπάσει το μαγαζί, αν δεν του βάλουν τα φάει, χωρίς να πληρώσει. Οι κοπέλες που δούλευαν εκείνη την ώρα (δεν υπήρχαν άλλοι πελάτες), τον σέρβιραν και παράλληλα ειδοποίησαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο κατάστημα τον προσήγαγαν στο τμήμα. Ο ιδιοκτήτης δεν ζήτησε την ποινική του δίωξη και έτσι τον άφησαν πάλι ελεύθερο. Έφυγε, κατέβηκε με τα πόδια την Καλαμακίου και προσπάθησε να μπει στον “Βασιλόπουλο” σπάζοντας την τζαμαρία της εισόδου. Άρχισε να χτυπάει όμως ο συναγερμός και στη συνέχεια πήγε στο κατάστημα ρούχων, Il Pavone – Chrisgar, στη λεωφόρο Καλαμακίου 75.

Έσπασε τη βιτρίνα μπήκε μέσα και έκλεψε όσα χρήματα βρήκε στην ταμειακή μηχανή. Οι ιδιοκτήτες που μένουν από πάνω, ακούγοντας τον θόρυβο ειδοποίησαν την αστυνομία. Αυτός όμως, απτόητος συνέχισε και πήγε στο κατάστημα “Dream Ηλεκτρική Κουβέρτα” (Καλαμακίου 67). Έσπασε με μία πέτρα το παράθυρο του αυτοκινήτου του ιδιοκτήτη που ήταν σταθμευμένο απέξω και προσπάθησε να σπάσει και την τζαμαρία, αλλά δεν μπόρεσε να μπει μέσα. (δείτε το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας)

Στη γωνία της Καλαμακίου με την οδό Νίκης, τον συνέλαβε η αστυνομία. Πρόκειται για έναν 35χρονο. Ο πατέρας είναι Έλληνας και η μητέρα του από το Κογκό, έχει ελληνική υπηκοότητα και υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, στη Ρόδο. Το στρατοδικείο τον καταδίκασε σε 18μηνη φυλάκιση, χωρίς αναστολή. Όπως έγινε γνωστό, στο παρελθόν είχε κάνει έξι χρόνια φυλακή για υποθέσεις ναρκωτικών.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.