Στη Βάρη η παρέλαση της 25ης Μαρτίου




Με λαμπρότητα θα γιορτάσει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στη Δημοτική Ενότητα Βάρης, με τη συμμετοχή θεατών και σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας υγείας.         

Οι εορταστικές εκδηλώσεις στη πόλη θα ξεκινήσουν από την παραμονή της εθνικής επετείου, με το σημαιοστολισμό και τη φωταγώγηση κεντρικών σημείων του Δήμου. Η μαθητική παρέλαση θα γίνει επί της Λεωφόρου Αναγυρούντος την Παρασκευή 25 Μαρτίου στις 11.00, ενώ μετά τη λήξη της παρέλασης οι θεατές μπορούν να επισκεφτούν την έκθεση Διατηρητέων Ιστορικών Οχημάτων, στο χώρο έναντι δημοτικού καταστήματος Δ.Ε. Βάρης (Λ. Βασ. Κωνσταντίνου 25, Βάρη).

    Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2022



Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

  1. Γενικός σημαιοστολισμός του Δήμου
  2. Φωταγώγηση του Δήμου διήμερης διάρκειας τις βραδινές ώρες.

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

Ώρα 10:00      

  • Δοξολογία στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στη Βάρη
  • Εκφώνηση του Πανηγυρικού της Ημέρας

Ώρα 10:30  

Συγκέντρωση στο χώρο του μνημείου έναντι Ιερού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου στη Βάρη
Επιμνημόσυνη Δέηση
Κατάθεση στεφάνων
Ενός λεπτού σιγή – Εθνικός Ύμνος

Ώρα 11:00

  • Έναρξη Παρέλασης στην Λεωφ. Αναγυρούντος

Κατάθεση Στεφάνων

   Παρακαλούμε τους φορείς και συλλόγους εφόσον επιθυμούν, αντί της κατάθεσης στεφάνων, να δωρίσουν το αντίστοιχο ποσό στο Παιδικό Χωριό SOS ή στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Αττικής (πρώην ΠΙΚΠΑ), που έχουν πραγματικά ανάγκη τη στήριξή μας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Αθλητισμού – Πολιτισμού στους κ.κ. Παναγιώτη Τσοροτσιώτη και Παντελή Βασιλακόπουλο στα τηλέφωνα 213-2019922 και 213-2019911.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.