Προκαλεί ο Κωνσταντάτος: “Για ποιο πράγμα να ζητήσω εγώ συγνώμη;”




Στο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 2.2.2022 ο Δήμαρχος Αργυρούπολης-Ελληνικού έκανε εκτεταμένη αναφορά στο θλιβερό περιστατικό στην Ιασωνίδου, όπου το άτυχο σκυλάκι σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία.

Όμως με την στάση του προκάλεσε ακόμα περισσότερες αλγεινές εντυπώσεις: όχι μόνο δεν ζήτησε καμία συγγνώμη για το θλιβερό περιστατικό ο κ. Κωνσταντάτος, αλλά ούτε λίγο ούτε πολύ άφησε αιχμές σε βάρος του ιδιοκτήτη του σκύλου και του ίδιου του σκύλου για ό,τι συνέβη!

Στην μακρόσυρτη τοποθέτησή του, όπου ήταν εμφανής η αμηχανία του και η προσπάθειά του να δικαιολογηθεί, είπε μεταξύ άλλων:

“Ναι, πράγματι ήταν να πάμε να το κατεβάσουμε (τον χριστουγεννιάτικο στολισμό) 24 του μήνα. Έλα όμως που κάποιοι λεβέντες που δεν τους καταδικάσατε (…) πήγαν και ισοπέδωσαν το ΕΠΑΛ και οι ηλεκτρολόγοι με δική μου εντολή αντί να κατεβάσουν λαμπάκια σταμάτησαν να πάνε να αποκαταστήσουν ζημιές του ΕΠΑΛ.”



“Ξέραμε εμείς ότι θα ρίξει τόσο πολύ χιόνι και δεν θα τον είχαμε κατεβάσει τον θόλο νωρίτερα;”

“Τώρα ο πολίτης πως βρέθηκε εκεί με τον σκύλο, ενώ είναι τα καλώδια, ενώ είναι μέσα οι γερανοί, ενώ είναι σηκωμένες οι κολώνες, αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω εγώ. Για ποιο πράγμα να ζητήσω εγώ συγνώμη;”

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Η θυσία της Σέρι: Χιονοστιβάδα δημοσιευμάτων για την τραγωδία στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.