Ηλιούπολη: Χειροπέδες σε εμπόρους ινδικής κάνναβης




Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής συγχαίρει τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, οι οποίοι σημείωσαν ακόμα ένα «χτύπημα» στο εμπόριο ναρκωτικών. Αυτή τη φορά πρόκειται για τη σύλληψη δύο ημεδαπών οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στους Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης είχαν περιέλθει, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, πληροφορίες για τη δράση των συλληφθέντων.

Έτσι, την Καθαρά Δευτέρα 07/03/2022, κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης, συνελήφθησαν στην Ηλιούπολη οι δράστες, με την κατηγορία της κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών.

Ύστερα από έρευνα που διενήργησε ειδική ομάδα του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτακόσια (700) γραμμάρια ινδικής κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας, σακουλάκια για τη διακίνηση των ναρκωτικών, σημειωματάριο με τις πωλήσεις και τα χρηματικά ποσά. Επίσης, κατασχέθηκε και ένα (1) Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιούνταν ως μέσο διακίνησης των ναρκωτικών.
Ο συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.



“Οι συνάδελφοι του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, εργάστηκαν με μεθοδικότητα, αξιοποιώντας το πληροφορικό τους δίκτυο, γεγονός που τους οδήγησε στη σύλληψη των δραστών. Με τον επαγγελματισμό και την αυταπάρνηση που επέδειξαν, κατάφεραν ένα καίριο «χτύπημα» στη μάστιγα των ναρκωτικών. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και ευχόμαστε οι επιτυχίες να συνεχιστούν.” αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.