Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου: Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ




Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους δημότες να παραστούν στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ (Καραγιώργη Σερβίας 6, Αθήνα) την Πέμπτη 31 Μαρτίου στις 11:00, προκειμένου να εκφράσουν όλοι μαζί την κατηγορηματική αντίθεσή τους στην εκποίηση του κτιρίου του π. ΕΟΜΜΕΧ στον Ταύρο και να διεκδικήσουν την παραχώρησή του στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου.

Για την εξυπηρέτηση των δημοτών που θέλουν να παραστούν, θα διατεθούν για την μεταφορά τους δημοτικά λεωφορεία (ένα στο Δημαρχείο Μοσχάτου-Ταύρου και ένα στο π. Δημαρχείο Ταύρου), με επιστροφήΗ ώρα αναχώρησης είναι στις 10:15.

Την Δευτέρα 28 Μαρτίου, μετά από πρωτοβουλία της Αναπ. Γραμματέως της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, Άννας Καραμανλή, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου και μελών της Διαπαραταξιακής Επιτροπής του Δήμου με τον κ. Κουβέλη, σύμβουλο του Υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα.

Η Διαπαραταξιακή Επιτροπή απαρτιζόταν από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Θανάση Μελίστα, τον Αντιδήμαρχο Βασίλη Γρούμπα, τον π. Δήμαρχο Ταύρου, Δημήτρη Σούτο, του Δημοτικούς Συμβούλους, Δημήτρη Κελεσίδη και Γιώργο Δαμηλάκο, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ταύρου, Άκη Καπλάνη και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου, Μανώλη Αντωνάκο.



Κατά την τηλεδιάσκεψη ο Δήμαρχος και η Διαπαραταξιακή Επιτροπή παρουσίασαν αναλυτικά τις θέσεις του Δήμου, αντικρούοντας τις θέσεις του ΤΑΙΠΕΔ για το κτίριο του π. ΕΟΜΜΕΧ. Ο κ. Κουβέλης δεσμεύθηκε να ενημερώσει αναλυτικά τον Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, για τις θέσεις του Δήμου.

Συνεχίζουμε, με όλες μας τις δυνάμεις, τον δίκαιο αγώνα μας προκειμένου το κτίριο του π. ΕΟΜΜΕΧ στον Ταύρο να παραχωρηθεί στον Δήμο μας και τους πολίτες του.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.