Δήμος Αλίμου: Πέντε νέα οχήματα στην καθημερινή “μάχη” για το περιβάλλον, χωρίς να δανειστεί ούτε ευρώ!




Συνολικά 5 μεγάλα, πλήρως “μάχιμα” οχήματα, ανανεώνουν ουσιαστικά τον δημοτικό στόλο οχημάτων της πόλης και προστίθενται στα νέα οχήματα (απορριμματοφόρα, σάρωθρο κ.α.) που έχει ήδη αποκτήσει, ο δήμος.

“Σήμερα παραλάβαμε 3 ολοκαίνουρια απορριμματοφόρα, τα οποία μπαίνουν τις αμέσως επόμενες ημέρες στην καθημερινή “μάχη” για το περιβάλλον και θα χρησιμοποιηθούν με προτεραιότητα στην ανακύκλωση” δήλωσε ο δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης

“Επιπλέον, πρόσφατα παραλάβαμε 1 καινούρια νταλίκα (τράκτορα και επικαθήμενο κοντέινερ), ώστε να οργανώσουμε καλύτερα την μεταφορά των απορριμμάτων και να κάνουμε οικονομία σε καύσιμα και εργατοώρες.- Επίσης, παραλάβαμε και 1 νέο κλειστό φορτηγό, για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία του Τμήματος Πρασίνου.

Σε αντίθεση με το παρελθόν, που ο εξοπλισμός αυτός αγοραζόταν με δάνεια και χρεωνόταν για πολλά χρόνια ο Δήμος μας (ακόμα ξεπληρώνουμε δάνεια 20 και πλέον ετών), η Δημοτική μας Αρχή δεν παίρνει κανένα δάνειο και αξιοποιεί τις μικρές οικονομικές δυνατότητες που έχουμε, σε συνδυασμό με κάθε ευκαιρία επιχορήγησης από εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα. Το αποτέλεσμα είναι ο στόλος μας να ανανεώνεται και να επεκτείνεται διαρκώς, αλλά και τα οικονομικά του Δήμου μας να παραμένουν υγιή, με την σκέψη μας στο μέλλον και τις επόμενες γενιές! Και επειδή όλους μας νοιάζει το μέλλον των παιδιών και των εγγονιών μας, σας παρακαλώ πολύ να χρησιμοποιείτε τον ΜΠΛΕ κάδο (για ανακύκλωση) και τον ΚΑΦΕ κάδο (για οργανικά απόβλητα) όσο περισσότερο μπορείτε”.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.