Βρείτε κατάλληλα εκπαιδευμένο οδοντίατρο!




Έχετε νοσήσει με καρκίνο και πονούν τα δόντια σας; Βρείτε κατάλληλα εκπαιδευμένο οδοντίατρο στο CureCancer!

Το στόμα, τα ούλα και τα δόντια μπορεί να επηρεαστούν σοβαρά κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας και της ακτινοθεραπείας. Η ξηροστομία μας δυσκολεύει στο φαγητό, την ομιλία αλλά και στον ύπνο! Μας δημιουργεί κόπωση, ψυχική και σωματική. Επισκεφθείτε τη Λίστα των Οδοντιάτρων του CureCancer. Οι κατάλληλα εκπαιδευμένοι οδοντίατροι θα σας βοηθήσουν να προστατεύσετε τα δόντια μας από την τερηδόνα. Θα σας δώσει οδηγίες πως θα διατηρήσουμε το στόμα μας καθαρό και υγρό, χωρίς να πονάει.

Φροντίστε το στόμα και τα δόντια σας! Βρείτε, στο CureCancer, τον κατάλληλο για εσάς Οδοντίατρο. Πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι το 97% των ατόμων, που δεν ακολούθησαν ειδική φροντίδα από τον κατάλληλα εκπαιδευμένο οδοντίατρο, είχαν τερηδόνες, που δεν μπορούσαν να αποκατασταθούν!

Ο κατάλληλα εκπαιδευμένος οδοντίατρος θα συνεργαστεί με τον ογκολόγο σας και θα σας εκπαιδεύσει στη φροντίδα του στόματος, που χρειάζεστε. Την αξία της εκπαίδευσης στη στοματική υγιεινή έδειξε πρόσφατη μελέτη. Δείτε τη μελέτη στο CureCancerNEA.



  Σε Παιδιατρικό Ογκολογικό Νοσοκομείο, στη Βραζιλία, και με τη βοήθεια εκπαιδευτικού προγράμματος, με παιχνίδια, video και επιβραβεύσεις, μειώθηκε η στοματίτιδα σε παιδιά και νέους, από 2 έως 18 ετών, κατά 35%! Επισκεφθείτε και εσείς τη Λίστα των Επαγγελματιών Υγείας και βρείτε κατάλληλα εκπαιδευμένο οδοντίατρο!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.