Άλιμος: Περίεργο περιστατικό με μαθητή που περίμενε το σχολικό
Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί, σε δρόμο κάτω από το πάρκο του Λόφου Πολιτισμού, στον Άλιμο. Σύμφωνα με την καταγγελία της Mirka Marselos, στην ομάδα ALIMOS, ένα ΙΧ με ξένες πινακίδες πλησίασε το γιο της που περίμενε το σχολικό και ο οδηγός τον ρώτησε στα αγγλικά αν θέλει να τον πάει στο σχολείο. Για το περίεργο περιστατικό έχει ενημερωθεί η αστυνομία. Δείτε τι αναφέρει η μητέρα του μαθητή:

Καλημέρα σε όλους! Σήμερα έγινε ένα περίεργο περιστατικό, σε δρόμο κάτω από το πάρκο του Λόφου Πολιτισμού, και είπα να το αναφέρω για να έχουμε όλοι οι δημότες το νου μας στα παιδιά μας, Ώρα 7.45 το πρωί κατέβηκαν, όπως κάθε μέρα, τα παιδιά μου μαζί με το σύζυγο για να πάρουν το σχολικό για το σχολείο. Ο γιος μας είχε βγει πρώτος στο πεζοδρόμιο και περίμενε ενώ από πίσω ερχόταν η κόρη μας και ο σύζυγος. Ξαφνικά σταμάτησε ένα πορτοκαλί-μπρονζέ αυτοκίνητο SUV Honda Infinity με ξένες πινακίδες και ρώτησε το γιο μας σε όχι καλά αγγλικά να τον πάνε σχολείο (“to go you to school, to school”). Μας ξάφνιασε πολύ το γεγονός και μας ανησύχησε! Έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία και ο δήμος απλά το αναφέρω και σε εσάς για να γνωρίζετε. Ελπίζω να ήταν απλά τυχαίο!”


Ανδρέας Κονδύλης: Προστατεύουμε και διεκδικούμε τα συμφέροντα του Δήμου και του πολίτη, και δεν κάνουμε πίσω ούτε εκατοστό!!
Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.