Έξαλλος ο δήμαρχος Αλίμου με τις ΔΕΚΟ που καταστρέφουν τους δρόμους της πόλης (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Tι είπε ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης σε ALPHA και ΕΡΤ

Ένα σοβαρό περιστατικό, ευτυχώς χωρίς ανθρώπινο τραυματισμό, σημειώθηκε, στην οδό Γερουλάνου, στον Άλιμο. Το οδόστρωμα υποχώρησε και “κατάπιε” το απορριμματοφόρο του Δήμου που διερχόταν από το σημείο.

Ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, έχει αναδείξει πολλές φορές το θέμα της “κακοποίησης” του οδικού δικτύου στον δήμο, από τις διάφορες ΔΕΚΟ. Δείτε την οργισμένη ανάρτηση του δημάρχου:

ΕΥΔΑΠ & ‘ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ’ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΠΑΛΙ: Ο ΔΡΟΜΟΣ ‘ΚΑΤΑΠΙΕ’ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ

Το τμήμα του δρόμου που έσπασε είναι ακριβώς αυτό που πριν λίγους μήνες είχε ανοίξει ο εργολάβος του ‘Φυσικού Αερίου’ για να περάσει αγωγό αερίου. Ήταν τόσο πρόχειρη και κακή η δουλειά που είχαν κάνει, ώστε σήμερα το πρωί, μόλις παρουσίασε διαρροή διπλανός αγωγός της ΕΥΔΑΠ, οδηγηθήκαμε στο αποτέλεσμα των φωτογραφιών.
Ευθύνες φέρει βέβαια και η ΕΥΔΑΠ, που τόσα χρόνια δεν έχει αντικαταστήσει τον προβληματικό αγωγό της στον συγκεκριμένο δρόμο, αν και διαρκώς σπάει και έχει διαρροές. Είναι πραγματικά μαρτυρική η κατάσταση για Δήμο και κατοίκους της περιοχής, η ΕΥΔΑΠ όμως λύση δεν δίνει.
Έχουμε πολλές φορές αναδείξει την κακοποίηση του οδικού μας δικτύου από τις διάφορες ΔΕΚΟ, που σκάβουν καταστροφικά, κακότεχνα και ανεύθυνα με τους διάφορους εργολάβους τους, χωρίς να τους επιβλέπουν και χωρίς να αποκαθιστούν σωστά τα οδοστρώματα.
Ο Δήμος εξαντλεί κάθε νόμιμο μέσο που έχει, απέναντι σε αυτήν την “πειρατική” νοοτροπία. Ειδικά με το Φυσικό Αέριο, που ο νόμος τους δίνει το δικαίωμα να σκάβουν όπου θέλουν, χωρίς να παίρνουν άδεια από τον Δήμο, η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη.
Πότε θα σοβαρευτούν; Πότε θα λειτουργήσουν με επαγγελματισμό; Πότε θα εγκαταλείψουν τις τριτοκοσμικές πρακτικές; Πότε θα σταματήσουν να μας καταστρέφουν το οδικό δίκτυο; O



Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Έξαλλος ο δήμαρχος Αλίμου με τις ΔΕΚΟ που καταστρέφουν τους δρόμους της πόλης (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 10/02/2022 at 6:10 μμ
    Permalink

    Δίκιο έχει ο δήμαρχος Αλίμου. Συμπεριφερονται σαν να είναι όλα δικά τους και δεν τούς ελέγχει κανένας. Ούτε διευθυντές, ούτε υπαλλήλους. Το ίδιο συμβαίνει και με τούς λογαριασμούς της ευδαπ. Ότι θέλουν κάνουν. Δυστυχώς .

    Απαντήστε
    • 17/02/2022 at 3:55 μμ
      Permalink

      Ειδικά τους λογαριασμούς, όποτε θυμούνται τους στέλνουν. Ληγμένους.

      Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.