Hλιούπολη: Άρπαξε από τα μαλλιά 6χρονη σε παιδική χαρά και της έδειξε τα γεννητικά του όργανα




Σοκ προκαλεί η καταγγελία μίας μητέρας για έναν άνδρα, ο οποίος επιτέθηκε στην 6χρονη κόρη της μέσα σε παιδική χαρά στην Ηλιούπολη.

Όπως αποκαλύπτει το iefimerida.gr, όλα έγιναν στις 12 Φεβρουαρίου. Η άτυχη μητέρα ήταν στην παιδική χαρά στη συμβολή των οδών Αριστάρχου και Σκόπα, μαζί με το παιδί της. Τότε ένας άγνωστος άνδρας τους πλησίασε και άρπαξε την ανήλικη από τα μαλλιά με σκοπό να της επιτεθεί σεξουαλικά.

Έντρομη η μητέρα του παιδιού άρχισε να φωνάζει στον άγνωστο άνδρα να την αφήσει. Εκείνος τελικά μετά τις φωνές το έβαλε στα πόδια. Την ίδια ημέρα η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της πως ο δράστης καθ’όλη τη διάρκεια της παραμονής του στην παιδική χαρά είχε σε κοινή θέα τα γεννητικά του όργανα.

Η 35χρονη μητέρα μετέβη στην Ασφάλεια και κατήγγειλε το συμβάν. Εις βάρος του άγνωστου δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για εξύβριση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Οι αρχές αναζητούν τον άνδρα βάσει της περιγραφής που έδωσε η μητέρα της εξάχρονης.



Παράλληλα, ψάχνουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής για να τον ταυτοποιήσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα, καθώς εκτιμάται πως μπορεί να επιτεθεί και σε άλλη ανήλικη στην ευρύτερη περιοχή. Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.