Νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι 33χρονος στην Καλλιθέα – Στην έρευνα και η Αντιτρομοκρατική




UPD Ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Πλάκα ο 34χρονος που αυτοκτόνησε με περίστροφο στην Καλλιθέα

Νεκρός με μια σφαίρα από 38άρι περίστροφο βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (11/02) ένας 33χρονος σε διαμέρισμα ημιορόφου στην Καλλιθέα. H Αστυνομία ειδοποιήθηκε πολύ αργότερα, ενώ χάθηκαν για αρκετή ώρα ένα από τα τέσσερα όπλα που κατείχε o 33χρονος καθώς και το κινητό του.

του Μάνου Μεϊμαράκη – kallitheaonline.gr

Ο 33χρονος έφερε θανάσιμο τραύμα στην όπισθεν πλάγια δεξιά πλευρά του κεφαλιού από πυροβόλο όπλο, συγκεκριμένα περίστροφο διαμετρήματος .38 mm (φωτό) το οποίο, σύμφωνα με μια μαρτυρία, βρέθηκε μεν δίπλα από τον 33χρονο, αλλά από την αριστερή πλευρά.



Τον 33χρονο αναζητούσε από το πρωί της Πέμπτης η μητέρα του. Περίπου στις 4 το απόγευμα φιλικό του πρόσωπο επιχείρησε να τον εντοπίσει, έφτασε στην πολυκατοικία, αλλά δεν κατάφερε να ανοίξει την πόρτα της εισόδου του διαμερίσματος.

Στη συνέχεια βγήκε από το κτίριο και με μια πτυσσόμενη μεταλλική σκάλα ανέβηκε μέχρι το ύψος του παραθύρου το οποίο βλέπει στον δρόμο, έσπασε το τζάμι του παραθύρου και μπήκε στο διαμέρισμα.

Φθάνοντας στο υπνοδωμάτιο αντίκρισε τον 33χρονο νεκρό επάνω στο κρεβάτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αστυνομία ειδοποιήθηκε αρκετή ώρα μετά το συμβάν.

Ωστόσο, αμέσως όταν ειδοποιήθηκαν έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλλιθέας, της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής αλλά και της Αντιτρομοκρατικής.

Οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι ότι ο χώρος δεν έμεινε ανέπαφος και ότι το όπλο μετακινήθηκε. Επίσης και το κινητό τηλέφωνο του 33χρονου για αρκετή ώρα μετά το συμβάν δεν βρισκόταν στον χώρο που βρέθηκε νεκρός.

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα στο διαμέρισμα του 33χρονου εκτός από το συγκεκριμένο όπλο, βρέθηκαν ακόμα τρία περίστροφα με αποξεσμένο τον σειριακό αριθμό.

Τέλος, οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, καθώς το προφίλ του 33χρονου, η οικονομική του κατάσταση, καθώς και άλλα δεδομένα της υπόθεσης, δεν ταιριάζουν σε άτομο το οποίο θα επιχειρούσε να βάλει τέλος στην ζωή του.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.