Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Διαδικτυακή Ημερίδα του Δήμου Αλίμου για την κατάρτιση ανέργων




Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου η Διαδικτυακή Ημερίδα του Δήμου Αλίμου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Δήμων Νότιας Αττικής (Συ.Δ.Ν.Α.) στο πλαίσιο των δράσεων δημοσιότητας της Πράξης: «Δράσεις για τη Βελτίωση της Απασχολησιμότητας», με κωδικό ΟΠΣ 5055289, η οποία εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΠΕΠ «Αττική 2014-2020».

Σημαντικός αριθμός συμμετεχόντων – υποψήφιων ενδιαφερόμενων για το πρόγραμμα, που παρακολούθησαν την ημερίδα, ενημερώθηκαν για τους στόχους και τις δράσεις του έργου, τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών, καθώς και τα συστήματα συμβουλευτικής και κατάρτισης που θα αξιοποιηθούν στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου.

Αντικείμενο της Πράξης είναι η παροχή υπηρεσιών Συμβουλευτικής, Κατάρτισης και Πιστοποίησης που πρόκειται να παρασχεθούν σε 750 ωφελούμενους ανέργουςκατοίκους των Δήμων Καλλιθέας, Αλίμου ή Π. Φαλήρου,  που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Όπως ανακοινώθηκε και στην ημερίδα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους στο διάστημα από  25/02/2022 και ώρα 00:00:01 έως τις 24/03/2022 και ώρα 23:59:00 στο site του έργου https://sydna.apopsi.gr/p/m/el-GR , όπου εκεί θα βρουν και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το έργο και την υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.