Καταγγελία: Αιχμαλωτίζουν αδέσποτες γάτες – Φόβοι ότι ίσως αποτελούν τροφή για άλλα ζώα




Μήνυση κατά αγνώστων οι οποίοι “απαγάγουν” γάτες από τον Ταύρο και τα Πετράλωνα, πρόκειται να καταθέσει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μοσχάτου-Ταύρου, Πέτρος Καραφωτιάς. Όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτηση, έχει φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι οι δράστες τις νυχτερινές ώρες παγιδεύουν τις γάτες σε κλουβιά μεταφοράς που μέσα βάζουν τροφές για να τις δελεάσουν να μπουν. “Από πρώτες πληροφορίες, μας ενημερώνουν ότι οι γάτες ίσως αποτελούν τροφή για άλλα είδη ζώων, όπως τα ερπετοειδή” λέει

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει:

“Προς όλες τις φιλοζωικές ομάδες & οργανώσεις, καθώς επίσης και προς όλους του φιλόζωους.
Αύριο τι πρωί κατατίθεται στο Α/Τ Μοσχάτου, καταγγελία, επί συγκεκριμένου γεγονότος που αφορά την εξαφάνιση γατών, από την περιοχή του Ταύρου & των Πετραλώνων.
Υπάρχουν φωτογραφίες καθώς και στοιχεία που μας προβληματίζουν, ως προς την απαγωγή των ζώων. Θέμα που θα απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές, διότι τα εγκλήματα είναι πολλά.
Από πρώτες πληροφορίες, μας ενημερώνουν ότι οι γάτες ίσως αποτελούν τροφή για άλλα είδη ζώων, όπως τα ερπετοειδή.
Τα άτυχα ζώα πιάνονται με ειδικές παγίδες τύπου μεταφοράς ζώων, όπου μέσα τους πετούν τροφή ώστε να εισέλθουν μέσα εις αυτές. Αυτές οι ενέργειες γίνονται μετά τις 19.00 όταν έχει σκοτάδι.
Εν αναμονή εξελίξεων από την ΕΛΑΣ.
Να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που με ενημέρωσαν.
Όποιος θέλει, για την όποια συμπαράσταση, αύριο το πρωί στις 10.00 θα ευρίσκομαι στο Α/ Τ. Μοσχάτου.”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.