“Δεν ανακαλεί και δεν φοβάται το αιχμάλωτο κορίτσι της Ηλιούπολης”




Για προσπάθεια εκφοβισμού μέσω της τηλεόρασης έκανε λόγο η δικηγόρος της 19χρονης στην Ηλιούπολη που έζησε τον εφιάλτη στα χέρια αστυνομικού που την ανάγκασε να εκδίδεται.

Αφορμή στάθηκε η εμφάνιση του κατηγορούμενου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου επιχείρησε να διαψεύσει όσα κατέθεσε η κοπέλα και υποστήριξε πως η 19χρονη θα ανακαλέσει.

«Δεν ανακάλεσε, Δεν ανακαλεί και Δεν θα ανακαλέσει καμία από τις αληθινές καταγγελίες του βασανισμού της» ξεκαθάρισε η δικηγόρος Αντωνία Λεγάκη με ανάρτησή της στο Facebook.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Αντ. Λεγάκη:



«Έμαθα χθες ότι ο σωματέμπορος αστυνομικός της Ηλιούπολης, “εμφανίστηκε” τηλεφωνικά για άλλη μια φορά στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και υποστήριξε ότι δήθεν, “από βάσιμη πηγή γνωρίζει” πως το αιχμάλωτο κορίτσι της Ηλιούπολης επικοινώνησε μαζί μου και μου ζήτησε να ανακαλέσει τη μήνυση εναντίον του, ενώ επανέλαβε πολλές φορές, ότι “έχει πολλά βίντεο”.

Η εκπομπή που του δίνει συχνά βήμα για να συκοφαντεί το παιδί, Δεν επικοινώνησε μαζί μου ως όφειλε για να επιβεβαιώσω ή διαψεύσω την “πληροφορία”…
Ξεκαθαρίζω λοιπόν δύο πράγματα:

  1. Την καταλάβαμε την απειλή, αλλά δεν φοβόμαστε. Το κορίτσι δεν είναι πλέον μόνο του, έχει συνήγορο, έχει φίλους, έχει συντρόφους και συντρόφισσες και προχωράει τη ζωή της με το κεφάλι ψηλά.
  2. Δεν ανακάλεσε, Δεν ανακαλεί και Δεν θα ανακαλέσει καμία από τις αληθινές καταγγελίες του βασανισμού της. Δεν έχει καμία επικοινωνία με τον βορβορώδη κόσμο του σωματέμπορου και προετοιμάζεται για το δικαστήριο, όπου θα δώσει τη μάχη και θα την κερδίσει (και θα ‘ναι μέρα μεσημέρι που λέγαμε παλιά)».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.