Άνοιγμα της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλίμου στην τοπική κοινωνία




Εξαιρετική επιτυχία και πολλά συγχαρητήρια απέσπασε η πρώτη Εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Αλίμου, που πραγματοποιήθηκε την 23η Φεβρουάριου στο “Ελλάδος Εικόνες “, παρουσία Υπουργών, βουλευτών, Κομματικών στελεχών, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πλήθος φίλων της. Το ενδιαφέρον συμμετοχής ήταν μεγάλο αμέσως μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων και τα μέλη της με ενθουσιασμό έσπευσαν να ζήσουν ξανά το κλίμα της προ Πανδημίας εποχής, με την εφαρμογή πάντα όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Πρωτοπορώντας το νεοεκλεγέν Συμβούλιο, με ομόφωνη απόφασή του , του θέσπισε στην κοπή της Πίτας κάθε χρόνο, να πραγματοποιείται ειδική τιμητική βράβευση από την ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλίμου, πολιτών που έχουν διακριθεί για το έργο τους και για την κοινωνική και εθελοντική τους προσφορά, καθώς και την υποστήριξή τους στις ευάλωτες ομάδες.

Όπως ανέφερε η Γραμματέας κ. Στενού, αυτό έγινε στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειάς, για άνοιγμα της ΔΗΜ.Τ.Ο. στην Τοπική κοινωνία και εγκαινιάζοντας την δημιουργία τριών νεων τομέων, ήτοι ΑΜΕΑ, Ποιότητας Ζωής & Εθελοντισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Στην φετινή πρώτη εκδήλωση του νέου Δ.Σ. επελέγησαν για να βραβευτούν δυο διακεκριμένοι πολίτες με πλούσιο κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο.



Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών δρ Βασίλης Αποστολόπουλος, η σημαντική κοινωνική προσφορά του οποίου, ξεπερνά τα σύνορα της χώρας μας και έχει επανειλημμένως βραβευτεί για το σημαντικό κοινωνικό του έργο με τιμητικές διακρίσεις στην Ελλάδα και από διεθνή Φόρουμ.

Και ο κ. Μανώλης Αναστασίου, Ιατρός Αναισθησιολόγος, που έπειτα από τρεις δεκαετίες στο εθνικό σύστημα υγείας, λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του με σύνταξη από το Θριάσιο, όταν ξέσπασε η πανδημία, δήλωσε την πρόθεσή του να βοηθήσει και να επιστρέψει ως εθελοντής θέτοντας και πάλι τον εαυτό του στην πρώτη γραμμή της μάχης .

Την απονομή των τιμητικών βραβείων, έκαναν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος και ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αλίμου κ Κώστας Αλάσσας αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους ανέφερε : “Βρισκόμαστε σήμερα εδώ γιατί μας ενώνουν όλους κοινοί δεσμοί. Κι αν δεν είναι όλων με την Νέα Δημοκρατία, είναι σίγουρα με την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ την οποία αυτή η μεγάλη παράταξη εδραίωσε στον τόπο μας.

Αγαπητοί φίλοι και μέλη της Νεας Δημοκρατίας

Το όραμα του ιδρυτή της Μεγάλης μας Παράταξης , όπως αναφέρεται στην ιδρυτική της διακήρυξη, ακριβώς 40 χρόνια πριν, είναι σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ.

Αυτό το όραμα μεταλαμπαδεύεται από τότε μέχρι σήμερα στα νέα μέλη και τα στελέχη της Παράταξής μας, εδραιώνοντας το στην συνείδησή όλων, για μια πραγματικά υπερήφανη και ευτυχισμένη Ελλάδα μέσα στην Ενωμένη Ευρώπη.

Ως νεοκλεγέν Δ.Σ της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλίμου, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με την ίδια Πίστη και το ίδιο Όραμα , όπως ακριβώς αυτό εκφράζεται και από τον σημερινό άξιο Πρωθυπουργό και Πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πάμε Μπροστά για την Ελλάδα που μας αξίζει”.

Ακολούθησε η Παρουσίαση του Δ.Σ και στην συνέχεια η Γραμματέας κ Στενού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους που μετά από δυο χρόνια σιωπής βρέθηκαν και όλοι πάλι μαζί σε μια Σημαντική Βραδιά και με αφορμή την κοπή της Πιτας εγκαινιάζεται μια νέα δημιουργική περίοδος για την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ του Αλίμου.

Ευχαρίστησε επίσης τον κ Σταθοκωστόπουλο χωρίς την στήριξη του οποίου και την παραχώρηση του χώρου η εκδήλωση δεν θα ήταν εφικτή.

Ακολούθησε η Παρουσίαση των τιμώμενων Προσώπων και η Τιμητική τους Βράβευση .

Λαμβάνοντας τον λόγο μετά την βράβευση τους , ο κ. Αποστολόπουλος και ο κ. Αναστασίου, ευχαρίστησαν το Δ.Σ. της ΔΗΜΤΟ Αλίμου για την τιμή που τους έκαναν.

“Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή για μένα αυτή αναγνώριση από την Τοπική κοινωνία και σας ευχαριστω πολυ -ανέφερε ο Αποστολόπουλος,- γιατί αυτή η βράβευση έχει διαφορετική αξία από άλλες . Ανέφερε επίσης ότι ο Ιδιωτικός και ο Δημόσιος τομέας στην υγεία έδωσαν μαζί την μάχη της Πανδημίας, και ο Όμιλος του Ιατρικού υπήρξε αρωγός στον Δημόσιο τομέα , όχι μόνο με κλίνες ΜΕΘ no covid 19 , αλλά διαθέτοντας και όλο το δυναμικό του Ιατρικού Κέντρου Περιστερίου για περιστατικά covid 19.

Ο κ Αναστασίου όταν έλαβε τον λόγο ευχαρίστησε τους διοργανωτές δήλωσε πολύ συγκινημένος και ευγνώμων για αυτήν την βράβευση και αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη ενίσχυσης του ΕΣΥ ενώ ευχήθηκε η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός να κάνουν ότι είναι δυνατόν ώστε το ΕΣΥ να μπορεί να ανταποκρίνεται όχι μόνο στην καθημερινότητα αλλά και σε κάθε έκτακτη ανάγκη.

Κατά την απονομή της τιμητικής πλακέτας στα τιμώμενα πρόσωπα, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ Θεοδωρικάκος , αφού συνεχάρη επίσης τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους και τα τιμώμενα πρόσωπα για το σημαντικό κοινωνικό τους έργο, ανέφερε ότι είμαστε ευγνώμονες όλοι για την τόσο σημαντική προσφορά πολιτών στο κοινωνικό σύνολο, αλλά και την συνεργασία του ιδιωτικού τομέα με το ΕΣΥ που με όλο το δυναμικό του, στάθηκε στην πρώτη γραμμή της μάχης την πανδημία.

Στο ίδιο πνεύμα ήταν και η δήλωση του Δημάρχου Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη, ο οποίος αφού έδωσε επίσης τα θερμά του Συγχαρητήρια για την όλη διοργάνωση αλλά και την εξαιρετική πρωτοβουλία της ΔΗΜΤΟ ΑΛΙΜΟΥ, ενώ ανέφερε ότι είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζεται η κοινωνική προσφορά και να τιμώνται από την τοπική κοινωνία, οι πολίτες με κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο .

Ακολούθησε η Κοπή της Πίτας της ΔΗΜΤΟ Αλίμου και η ανταλλαγή ευχών.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους η Υφυπουργός Μετανάστευσης κ. Σοφία Βούλτεψη, όλοι οι Βουλευτές Νοτίου Τομέα : ο Πρώην Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, οι κκ Γιάννης Καλλιάνος, Άννα Καραμανλή, Κώστας Κυρανάκης, Μπάμπης Παπαδημητρίου, Βασίλης Σπανάκης και Διονύσης Χατζηδάκης, εκ μέρους του κ Δένδια που απουσίαζε στο Εξωτερικό ο κ Παπαθανασόπουλος. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ κ Τάσος Γαιτάνης, οι Δήμαρχοι Π.Φαλήρου κ. Φωστηρόπουλος και Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, η Αντιπεριφερειάρχης του Νότιου Τομέα κ Δήμητρα Νάνου και η Περιφερειακή Σύμβουλος Τζίνα Αδαμοπούλου, ο Προεδρος του Δημ.Συμβουλίου κ Στ. Διαμαντής, ο Αντιδήμαρχος Αλίμου κ Νικ. Αλεξόπουλος, ο Πρόεδρος του ΘΟΟΠΑ κ Κων.Φαλιέρος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αλίμου κκ Εύη Δουδωνή, Λουκία Μελισσαράτου, Νικολάτου Δανάη, Χρηστος Γκιόλιας, οι πρώην Δήμαρχοι κκ Α. Αργυρίου και Κων Ματζουράνης, Το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Ηλίας Θεοδωρακόπουλος, ο Πρόεδρος Β3 ΔΕΕΠ κ. Μιλτιάδης Μπαντής με μέλη του Δ.Σ. της Β3 ΔΕΕΠ, τον Αντιπρόεδρο κ Μανώλη Μιχαλέτο, τον Γεν. Γραμματέα κ.Τασο Θωμαίδη, την Υπεύθυνη Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των φύλων κ.Βάνα Σακελαρίου, την Υπεύθυνη Στρατηγικού Σχεδιασμού και επικοινωνίας κ Ντόρα Παρδάλη, τον κ Γιάννη Μπάντο, την κ Πηνελόπη Δάφνη, τον Βασίλη Μηστίδης και τον Σπυρίδωνα Βατόπουλο. Παροντες και οι Προεδροι των ΔΗΜΤΟ Π. Φαληρου κ Μιχαηλίδου, Γλυφάδας κ Σκαλτσάς και ο Αντιπρόεδρος ΔΗΜΤΟ Αγ Δημητρίου κ. Κασσάρας . Απο την ΟΝΝΕΔ Αλίμου ο Πρόεδρος της κ Ακης Πεζάς, ο Αναπληρωτής υπεύθυνος οργανώσεως ΟΝΝΕΔ Αττικής Πήλιουρας Γιάννης, ο Γραμματέας Β2 Νομαρχιακής ΟΝΝΕΔ Στενός Μάριος.

Επίσης η Υπεύθυνη του Τομέα Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΝΔ, κ Πίστη Κρυσταλλίδου, η Υποψήφια Ευρωβουλευτής και Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης, κ. Κλαίρη Σαραντάκου, ο Τομεάρχης Ανατολικής Αττικής Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ Αμιράλης Αντώνης, η Πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου Μ. Κάλλας κ. Λιανα Σκουρλή, η Αντιπρόεδρος του Μερόπειου Γηροκομείου κ Χαρά Μητροπούλου, η Δ/ντρια Δημοσίων Σχέσεων του Ιατρικού Φαλήρου, κ. Λενα Αντωνάκου, ο Δρ. Νίκος Ντάσιος Στέλεχος Μονάδας Οργάνωσης της Διαχείρισης Προγραμμάτων του ΕΚΤ_Υπ. Ανάπτυξης,ενεργό μέλος του Πολιτικού Κινήματος ΑΡΔΗΝ και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Δήμο της Αθήνας, η πολιτευτής Ν.Δ. Νοτίου Τομέα Β’ Αθήνας και διευθύντρια του 2oυ Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου Καίτη Ρηνάκη, η π. Αντιδήμαρχος στην περιφέρεια της Ηπείρου, κ Ανθούλα Λαμπίρη,, η διακεκριμένη μαέστρος κ Στέισυ Κουλούρη η επιχειρηματίας Εθελ Κοντού και πολλά ακόμη μέλη και εκλεκτοί φίλοι της ΔΗΜΤΟ Αλίμου.

Χαιρετισμό στην Εκδήλωση με επιστολή τους έστειλαν ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού κ Στυλιανός Κονταδάκης αναφέροντας τα εξής :

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες,

Μια νέα χρονιά ξεκίνησε πριν από λίγες εβδομάδες. Μια πορεία, όμως, 30 μηνών από την ημέρα που, χάρη στο δικό σας αγώνα, ο ελληνικός λαός μας εμπιστεύτηκε τη διακυβέρνηση της χώρας συνεχίζεται. Με την ίδια επιθυμία, διάθεση και όραμα ώστε να δημιουργήσουμε ευημερία για όλους τους Έλληνες σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας.

Απέναντι σε πρωτοφανείς δοκιμασίες και παγκόσμιες κρίσεις που δεν θα μπορούσαν να μας αφήσουν ανεπηρέαστους, κρατήσαμε τη χώρα όρθια. Και χάρη στην επίμονη κοινή μας προσπάθεια, η Ελλάδα αλλάζει.

Η ψηφιοποίηση του κράτους, οι μειώσεις των φόρων, η στήριξη φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων, η προσέλκυση ξένων επενδύσεων, η μείωση της ανεργίας, η θωράκιση της χώρας και η αποκατάσταση της διεθνούς της αξιοπιστίας της χώρας, όπως και πολλές ακόμη εμβληματικές μεταρρυθμίσεις έχουν την υπογραφή μας.

Γιατί στα δύσκολα δεν παραμείναμε αδρανείς ούτε σηκώσαμε τα χέρια ψηλά, αλλά σηκώσαμε τα μανίκια, εργαστήκαμε και πήγαμε τη χώρα μπροστά.

Κανείς δεν περισσεύει στις μάχες που δίνει η χώρα και εσείς μας δίνετε τη δύναμη να υλοποιούμε το έργο μας προς όφελος των Ελλήνων. Εσείς είστε οι συνοδοιπόροι μου, εσείς είστε η φωνή της Νέας Δημοκρατίας σε όλη την Ελλάδα.

Αυτό που ζητώ από όλους σας είναι όλοι οι πολίτες, σε όποιο μέρος της χώρας κι αν βρίσκονται, να γνωρίζουν την αλήθεια για το έργο που με τόση δυσκολία φέρνουμε εις πέρας. Για να μην επιτρέψουμε ξανά να γυρίσει η χώρα μας στα στάσιμα και επικίνδυνα νερά του χθες.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να κάνουμε το 2022 μια χρονιά δημιουργική και να στείλουμε παντού το μήνυμα για τις ακόμη μεγαλύτερες νίκες που θα έρθουν για όλους τους Έλληνες.

Εύχομαι ολόψυχα υγεία και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειές σας.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Μοσχάτο, 23 Φεβρουαρίου 2022

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Αγαπητά μέλη,

Εύχομαι καλή και δημιουργική νέα χρονιά με υγεία και ευτυχία για εσάς και τις οικογένειές σας!

Με την ευκαιρία της σημερινής σας εκδήλωσης, θέλω να σας ευχαριστήσω για όσα έχετε κάνει για την παράταξη, γνωρίζοντας τη διαχρονική αγωνιστική σας παρουσία και τη συμβολή σας στις μάχες της Νέας Δημοκρατίας σε κάθε επίπεδο.

Είναι πολύ σημαντικό να δίνουμε συνεχώς το παρόν και να είμαστε σε στενή επαφή με την κοινωνία. Χρειάζεται διαρκής προσπάθεια, εγρήγορση και οργανωτική ετοιμότητα για

να ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικά στις προκλήσεις των καιρών.

Ο στόχος όλων μας είναι κοινός. Ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα μας και τα παιδιά μας. Ενωμένοι, με πίστη στους στόχους που χαράζουμε και στηρίζοντας τις στρατηγικές επιλογές της Κυβέρνησης και το έργο του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη ένα είναι βέβαιο! Η Ελλάδα θα αλλάζει, θα βαδίζει μπροστά και θα κοιτάζει ψηλά!

Με εκτίμηση,

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Μ. ΚΟΝΤΑΔΑΚΗΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ- ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Π.Ε.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΔ

Περισσότερα για τους βραβευθέντες και το έργο τους:

Δρ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών

Ο Δρ. Αποστολόπουλος που είναι παντρεμένος με τη Ρόη Δανάλη και πατέρας τεσσάρων παιδιών, είναι Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών που αποτελεί την ηγετική επιχείρηση του κλάδου υγείας στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Αριστούχος πτυχιούχος του London School of Economics (ΒSc Management), κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Πανεπιστήμιο του Cambridge και Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών, εκτός από τις διακρίσεις για την επιτυχημένη επιχειρηματική του πορεία , έχει διακριθεί επίσης για το κοινωφελές του έργο και την πολυδιάστατη προσφορά του για την οποία , του έχουν απονεμηθεί σειρά βραβείων και διακρίσεων, όπως το διεθνές βραβείο “Giuseppe Sciacca” για την κοινωνική και ανθρωπιστική του δράση, ενώ έχει βραβευθεί από τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος για την προσφορά του στο Σώμα καθώς και από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών για την προσφορά του στους Αστυνομικούς της Αττικής, από την Ομοσπονδία Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης για την προσφορά του στην Ομογένεια της Νέας Υόρκης και του έχει απονεμηθεί ειδική τιμητική διάκριση από τον Δήμαρχο Φούρνων Κορσεών για την προσφορά του στην τοπική κοινωνία του νησιού.

Το 2020 του απονεμήθηκε το «Βραβείο Συνολικής Προσφοράς» (Lifetime Achievement Award) του Βρετανικού Συμβουλίου, που δόθηκε για πρώτη φορά σε Έλληνα. Το Μάιο του 2021, του απονεμήθηκε το βραβείο «Leadership in Healthcare & Corporate Social Responsibility», στο πλαίσιο του Maria Callas Monaco Gala & Awards, υπό την αιγίδα του Πρίγκιπα Αλβέρτου, για την ηγεσία που επέδειξε στον κρίσιμο κλάδο της υγείας στην μάχη κατά της πανδημίας και την κοινωνική του προσφορά.

Τον Ιούλιο του 2021, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών αναδείχθηκε Χρυσός Πρωταγωνιστής της

Δεκαετίας 2010-2020, στον κλάδο των Ιατρικών Υπηρεσιών, στο πλαίσιο των Βραβείων-Θεσμός της Direction Business Network. Τον Οκτώβριο του 2021, ο Δρ. Αποστολόπουλος βραβεύτηκε ως «World Eminent Man of Leadership in Health & Entrepreneurship» από τον Διεθνή Οργανισμό Who is Who International Awards για την προσφορά του στους τομείς της υγείας, της επιχειρηματικότητας και της κοινωνίας ως Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών αλλά και Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών.

Δρ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Αναισθησιολόγος

Συντονιστής Δ/ντής Αναισθησιολογικού Τμήματος

& Μονάδας Ανακούφισης Χρόνιου Πόνου

Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας «Θριάσιο» (1996-2019)

Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Αλγολογίας (2003-2019)

Πρόεδρος Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας (2003-2005)

Councilor of Greece to the EFIC – European Pain Federation (2008-2022)

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Αποφοίτησε από την Ιωννίδειο Σχολή το 1971 και μετά από επιτυχείς εξετάσεις εισήλθε στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας, από όπου αποφοίτησε τον Ιούνιο του 1977. για 28 μήνες, εκ των οποίων τους υπηρετησε Κατα τη θητεία του στο Πολεμικό Ναυτικό ηταν ο πρώτος γιατρός που υπηρέτησε σε Υποβρύχια, και συγκεκριμένα για 15 μήνες ως εθελοντής στο Υποβρύχιο «Τρίαινα».

Τον Αύγουστο του 1982 απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας στην Αναισθησιολογία και το 1993 αναγορεύθηκε αριστούχος διδάκτωρ του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας. Η επαγγελματική σταδιοδρομία του υπήρξε συνεχής σε Νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας Απο 1996 έως και 2019, ως Συντονιστής Δ/ντήςΓενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο».

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πόνου και μέλος Διοικητικών Συμβουλίων πολλών Επιστημονικών Εταιρειών ενώ διετέλεσε Τη διετία 2003-2005 Πρόεδρος της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Πόνου/ Αλγολογίας. Είναι Councillor of Greece to the European Pain Federation (EFIC) από το 2008 μέχρι και το τέλος του 2022.

Από τον Μάρτιο του 2021 έως και τον Ιούλιο του 2021 επέστρεψε εθελοντικά στο «Θριάσιο» Νοσοκομείο για να βοηθήσει τους συναδέλφους του στην αντιμετώπιση του 3ου Πανδημικού Kύματος της Covid19.

Είναι παντρεμένος με την Βασιλική Αποστολοπούλου, Γιατρό Βιοπαθολόγο (Διευθύντρια Αιμοδοσίας Γ. Ν. «Ασκληπιείου Βούλας) και συγγραφέα και έχει αποκτήσει δυο γιους και τρία εγγόνια.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.