Άγιος Δημήτριος: Ο Γιώργος Χατζηπαύλου σε μια βραδιά stand-up comedy




Τα αποκριάτικα δρώμενα του Δήμου Αγ. Δημητρίου ξεκινούν με γέλιο μέχρι δακρύων με Γιώργο Χατζηπαύλου και stand up comedy την Παρασκευή 25/2/2022 και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Μελίνα Μερκούρη (Αγ. Δημητρίου 55)

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου σε μια βραδιά stand-up comedy, με κείμενα από την παράστασή του «Τάιμινγκ» καθώς και επιλογές από σόλο δουλειές του. «Ένας από τους καλύτερους εκπροσώπους του είδους στην Ελλάδα!» και «Τα αστεία του θα τα επαναλαμβάνεις ξανά και ξανά στις παρέες σου» όπως αναφέρει μεταξύ άλλων ο Τύπος Μη χάσετε αυτό το comedy special που είναι για μια μόνο βραδιά!

Η παράσταση ενδείκνυται για άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω. Κείμενο, σκηνοθεσία: Γιώργος Χατζηπαύλου Παραγωγή: Αλέξανδρος Ζώης Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα κατά τη τρέχουσα περίοδο μέτρα προστασίας για τον Covid-19 Η είσοδος είναι ελεύθερη ενώ για να κλείσετε ηλεκτρονικά τη θέση σας μπορείτε να επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο https://app.dad.gr/homeℹ️ Δείτε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ https://dad.gr/…/2022/02/apokries_2022_programma.pdf



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.