Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Νεκρός 22χρονος ποδοσφαιριστής




Δραματικές στιγμές στο Α’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης Στις κερκίδες βρισκόταν βκαι η μητέρα του και παρακολουθούσε το παιχνίδι

Αβάσταχτος είναι ο πόνος για το χαμό του Αλέξανδρου Λάμπη, του 22χρονου ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης, που κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ερμιονίδα, έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο. Παρ’ όλες τις προσπάθειες των γιατρών και τη μεταφορά του στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, δυστυχώς έχασε τη μάχη για τη ζωή. “Συμπάσχουμε με την οικογένειά του” αναφέρει σε σχετική ανάρτηση ο δήμαρχος;, Γιώργος Χατζηδάκης. Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ο Αλέξανδρος πήγε να εκτελέσει ένα πλάγιο άουτ και κατέρρευσε. Ακολούθησαν δραματικές στιγμές με τους γιατρούς των δύο ομάδων να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ λίγο αργότερα έφεραν και απιδινωτή από τα αποδυτήρια.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο επικοινωνία της ομάδας Λευτέρη Δαγρέ, ο άτυχος ποδοσφαιριστής διακομίστηκε με καθυστέρηση στο νοσοκομείο.

“Απινιδωτής υπήρχε στο γήπεδο, αλλά όχι στον αγωνιστικό χώρο. Ήρθε απ’ τα αποδυτήρια, όταν το ζήτησε ο γιατρός. Ασθενοφόρο δεν υπήρχε στο γήπεδο και ήρθε μετά από περίπου 15 λεπτά” λέει



Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, οι χρόνοι ενημέρωσης του κέντρου και ανταπόκρισης είναι οι ακόλουθοι:

Στις 15.11 η κλήση και άμεση διαβίβαση σε μηχανή άμεσης επέμβασης.

Στις 15:23 άφιξη μηχανής στο συμβάν και ακολούθως ζητείται συνδρομή και ασθενοφόρου για τη διακομιδή.

Στις 15.27 άφιξη του ασθενοφόρου-κινητης μονάδας.

Στις 15.32 αναχώρηση του ασθενοφόρου για νοσοκομείο και άφιξη του στο νοσοκομείο 15.43.

Η ανάρτηση του Ηλιουπολίτη δημοσιογράφου Δημήτρη Ανδρικόπουλου:

“Δυστυχώς ο Αλέξανδρος δεν είναι πια κοντά μας… Έφυγε κάνοντας αυτό που αγαπούσε περισσότερο, παίζοντας ποδόσφαιρο… Η μάνα του και όλοι εμείς τον είδαμε να καταρρέει στο γήπεδο, έτσι ξαφνικά… Δύο ακόμη γονείς θρηνούν το αγγελούδι τους… Αλέξανδρε, δεν θα σε ξεχάσουμε…

Υ.Γ. Θα πρέπει η ιατρική και αθλητική κοινότητα να βρουν γιατί τόσοι αθλητές το τελευταίο εξάμηνο παθαίνουν ανακοπή καρδιάς. Υ.Γ. Παρακαλώ δείξτε σεβασμό στα σχόλιά σας. Αυτή τη στιγμή δύο γονείς θρηνούν άδικα το χαμό του παιδιού τους.”

Ο νεαρός παίκτης αγωνιζόταν από πέρσι στην Ηλιούπολη όταν γενικός υπεύθυνος ήταν ο Τάσος Ρουσάκης:
«Δεν είχε τίποτα το παιδί. Δεν είχε παραπονεθεί για τίποτα. Είναι απίστευτο. Μας έπεσε η είδηση σαν τούβλο. Το παιδί ήταν υγιέστατο και καλός αθλητής. Μικρός, μόλις 22 ετών» ανέφερε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που έχει φορέσει τη φανέλα των Απόλλωνα Σμύρνης, Καλλιθέα, Εργοτέλη, Αήττητο Σπάτων και Ηλιούπολη.

Ο Απόλλων Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο του Αλέξανδρου Λάμπη, ο οποίος είχε περάσει από τα τμήματα υποδοχής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα

Σήμερα θρηνούμε για τον δικό μας Αλέξανδρο. Ο Αλέξανδρος Λάμπη, ένα δικό μας παιδί έφυγε από τη ζωή τόσο νωρίς. Την ώρα που έκανε αυτό που αγαπούσε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Έπαιζε ποδόσφαιρο όπως έκανε από μικρός στα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα. Έφτασε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο και συνέχισε με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα της Ηλιούπολης.

Η ΠΑΕ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της στους οικείους του Αλέξανδρου».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.