Συγκλονιστικές εικόνες και βίντεο από το θανατηφόρο τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα




Ένα πολύ σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στην λεωφόρο Καραμανλή, στη Βούλα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μία Ferrari έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε δέντρο στη νησίδα και στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες.

Σύμφωνα με το protothema.gr, νεκρός είναι ο αδερφός της βουλευτού Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης ηλικίας 45 ετών ο οποίος οδηγούσε το πολυτελές και πολύ γρήγορο αυτοκίνητο για πρώτη φορά σήμερα.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει έναν πεζό με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα να φύγει από την πορεία του και να ξεκινήσει μια τρελή πορεία . Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στη Ferrari ήταν και η γυναίκα του η οποία εκτινάχθηκε από το παράθυρο μετά την σφοδρή σύγκρουση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πίσω από την Ferrari ακολουθούσε με άλλο αυτοκίνητο συγγενικό πρόσωπο του 45χρονου το οποίο είδε την σύγκρουση και επιχείρησε να απεγκλωβίσει τον άτυχο οδηγό αλλά δεν τα κατάφερε καθώς το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες. Η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Πηγή φωτό: Sotiris Tsichlopoulos Το Forum των 3Β Βίντεο: Konstantinos Tzoutzourakis



O Τζώρτζης Μονογυιός, πατέρας δύο παιδιών, ήταν επιχειρηματίας και είχε συμμετάσχει στο ριάλιτι «The Wall» του ΑΝΤ1, που προβλήθηκε το 2003.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.