Eλληνικό: Εγκληματική αδιαφορία – Παραλίγο να θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές στην Ιασωνίδου (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Παραλίγο να θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές από την εγκληματική αδιαφορία αυτών που είχαν αφήσει τον εναέριο χριστουγεννιάτικο στολισμό στη λεωφόρο Ιασωνίδου, στο έλεος της σφοδρής κακοκαιρίας. Όλη τη μέρα χθες από το βάρος του χιονιού τα συρματόσχοινα που πάνω τους είχαν τοποθετηθεί τα καλώδια με τα φωτάκια, άρχισαν να πέφτουν σιγά -σιγά και να ακουμπούν στο δρόμο. Μέσα στη νύχτα η κατάσταση χειροτέρεψε. Τα συρματόσχοινα έκοψαν στη μέση δύο κολώνες της ΔΕΗ πάνω στις οποίες στηρίζονταν, ενώ μία τρίτη έχει γείρει επικίνδυνα. Το αποτέλεσμα ήταν να πέσουν στο δρόμο, στο πεζοδρόμιο και πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα τα ηλεκτροφόρα καλώδια! Ο Θεός έβαλε το χέρι του και δεν έγινε το κακό μέρα, γιατί οι συνέπειες θα ήταν τραγικές! Δυστυχώς όμως έπαθε ηλεκτροπληξία και πέθανε ένα σκυλάκι:

Το σχόλιο για το σκυλάκι που πέθανε από ηλεκτροπληξία
Χθεσινό SOS από πολίτη

Φωτογραφίες: Athanasopoulos George

Η κολώνα της ΔΕΗ κομμένη στα δύο και τα καλώδια πάνω στο πεζοδρόμιο
Ηλεκτροφόρα καλώδια πάνω στη στάση των λεωφορείων
Ηλεκτροφόρα καλώδια κρέμονται στο δρόμο
Η πρώτη κολώνα που κόπηκε στη μέση
Ηλεκτροφόρο καλώδιο που κρέμεται από κολώνα της ΔΕΗ
Ηλεκτροφόρα καλώδια πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα
Τα συρματόσχοινα με τα λαμπάκια που στηρίζονταν πάνω στις κολώνες
Ηλεκτροφόρα καλώδια πάνω σε ΙΧ
Η δεύτερη κολώνα της ΔΕΗ που κόπηκε στα δύο
Ο πανάκριβος στολισμός πεταμένος στα σκουπίδια
Έτοιμη να πέσει και τρίτη κολώνα

Στο σημείο της Ιασωνίδου που έσπασαν οι κολώνες της ΔΕΗ, τα νοικοκυριά παραμένουν από το πρωί χωρίς ρεύμα και οι κάτοικοι προσπαθούν να επικοινωνήσουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα: “Καλησπέρα σας έχουν σπάσει δύο με τρεις κολώνες στην Ιασωνίδου και είμαστε από τις 11:00 το πρωί χωρίς ρεύμα δεν έχει έρθει κανένας να κοιτάξει για να τη φτιάξει παίρνω στα τηλέφωνα που πρέπει και όλες οι γραμμές είναι κατειλημμένες και έχουμε αρρώστους ανθρώπους τι μπορούμε να κάνουμε για να γίνει κάτι γρήγορα σας παρακαλώ”

Το χθεσινό ρεπορτάζ του notia.gr στο οποίο επισημάναμε τον κίνδυνο και μάλιστα αποδεικνύαμε με βίντεο ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα!



Ελληνικό: Κρέμονται πάνω από τα κεφάλια των πεζών τα καλώδια με τα φωτάκια στην Ιασωνίδου (VIDEO)

“Από το βάρος του χιονιού έσπασαν τα καλώδια με τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια που είχαν τοποθετηθεί από τον δήμο στην Ιασωνίδου, στο Ελληνικό, με αποτέλεσμα να κρέμονται πάνω από τα αυτοκίνητα που περνούν από τον δρόμο αλλά και από τα κεφάλια των πεζών. Πριν από λίγο όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία, τα φωτάκια σχεδόν ακουμπούν τον δρόμο. Επικίνδυνες καταστάσεις…”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.