Boυλιαγμένη: Παραίτηση-βόμβα του Γιώργου Κοκολέτσου




Την παραίτησή του από πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης αλλά και από τον συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου «Πόλη για να ζεις», ανακοίνωσε ο Γιώργος Κοκολέτσος. Ο λόγος της παραίτησης του 52χρονου οικονομολόγου (στέλεχος επιχειρήσεων σε πολυεθνικές εταιρείες) και παλιού αθλητή ιστιοπλοϊας του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, είναι η κατάσταση που επικρατεί στην μαρίνα της πόλης με τα έργα “εκσυγχρονισμού” τα οποία πραγματοποιούνται από τους επενδυτές του ξενοδοχειακού συγκροτήματος του Αστέρα. “Μου είναι αδιανόητο να βλέπω το φυσικό κάλος της περιοχή μας να απειλείται και να μένω άπραγος” δήλωσε. Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει για την απόφασή του να παραιτηθεί από πρόεδρος:
“Το σύνθημα «Ανάπτυξη άνευ όρων» προσκρούει και στη λογική και στα συμφέροντα της περιοχής μας και των συμπολιτών μου. 
Μου είναι αδιανόητο να βλέπω το φυσικό κάλος της περιοχή μας να απειλείται και να μένω άπραγος.
Την Βουλιαγμένη την έχουμε «κληρονομήσει» από τους γονείς μας και οφείλουμε να την παραδώσουμε στις επόμενες γενιές καλύτερη απ’ ότι την βρήκαμε. 
Δεν έχουμε δικαίωμα να καταστρέψουμε ένα φυσικό κάλος προς χάριν της ανάπτυξης “άνευ όρων”.
Προς αυτή την κατεύθυνση θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις».

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή παραίτησης του προς το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης:

Βουλιαγμένη, 13/01/2022 

Προς τον: 



Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Υπόψη Δημάρχου Γρήγορη Κωνσταντέλλου

Κύριε Δήμαρχε,

Με την παρούσα επιστολή σας υποβάλλω  σήμερα την παραίτηση μου από την εκλεγμένη θέση του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης (πρώην Δήμος Βουλιαγμένης) αποχωρώντας παράλληλα και από τον Δημοτικό Συνδυασμό του οποίου ηγείστε και στον οποίο συμμετείχα μέχρι σήμερα, την «Πόλη για να ζεις».

Τους λόγους της παραίτησης μου θα τους εκθέσω αναλυτικά σε συνέντευξη τύπου την οποία θα παραχωρήσω τις επόμενες μέρες, έχοντας αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον της πόλης και του Δήμου μας, αλλά κυρίως της πλειοψηφίας των συμπολιτών που μας τίμησαν και μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους.

Με εκτίμηση, 

Γιώργος Κοκολέτσος – Πρόεδρος Κοινότητας Βουλιαγμένης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.