Αντίσταση ηλεκτρονικού τσιγάρου: 3 συμβουλές ατμίσματος




Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρονικό τσιγάρο, θα πρέπει να γνωρίζετε τη σωστή τάση και αντίσταση του πηνίου. Αλλάζοντας αυτές τις ρυθμίσεις, μπορείτε να έχετε την τέλεια γεύση και ατμό. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε την τάση και τη ροή αέρα για να έχετε την καλύτερη εμπειρία ατμίσματος. Ακολουθούν 3 συμβουλές ατμίσματος που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τη σωστή αντίσταση για το ηλεκτρονικό τσιγάρο εξαρτήματα. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πλεονεκτήματα των διαφορετικών πηνίων και πώς να τα χρησιμοποιείτε σωστά.

Κατανόηση του νόμου των Ohm: Η κατανόηση του νόμου των Ohm μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε την ιδανική αντίσταση για το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε πώς λειτουργεί ο νόμος, ακόμα κι αν δεν είστε επαγγελματίας κατασκευαστής πηνίων. Ο κύριος λόγος για να γνωρίζετε την τιμή των ohms είναι για να αποτρέψετε το κάψιμο όταν χρησιμοποιείτε το πηνίο. Ένας άλλος τρόπος για να μάθετε την τιμή των ohms είναι να κάνετε λήψη κάποιας σχετικής εφαρμογής.

Ελέγξτε την ισχύ του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Θα πρέπει να ελέγξετε την αντίσταση των πηνίων τοποθετώντας ένα μικρό κομμάτι χαρτί στον θάλαμο θέρμανσης. Εάν η ισχύς είναι χαμηλή, τα πηνία δεν θα ζεσταθούν. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα υψηλής ποιότητας έχουν μεταβλητή ισχύ. Εάν η αντίσταση είναι πολύ υψηλή, ο ατμός δεν θα λειτουργήσει όσο καλά θα έπρεπε.

Ελέγξτε την ισχύ του πηνίου. Πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό τους τσιγάρο σε χαμηλή ισχύ ή πηνίο χαμηλής αντίστασης. Αυτό πιθανότατα θα κάψει το πηνίο, ειδικά αν δεν είστε έμπειροι. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε τις οδηγίες του κατασκευαστή. Θα θελήσετε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο εύρος ισχύος, καθώς τα πηνία που κατασκευάζονται από διαφορετικούς κατασκευαστές έχουν διαφορετικά ιδανικά εύρη τάσης.



Όταν επιλέγετε ένα πηνίο, θυμηθείτε να ελέγξετε τον νόμο των Ohm. Η γνώση της αντίστασης του πηνίου σας είναι σημαντική γιατί θα βοηθήσει να αποφύγετε την υπερθέρμανση του ηλεκτρονικού σας τσιγάρου. Εκτός από αυτό, θα πρέπει να ελέγξετε και την τάση της μπαταρίας. Χρησιμοποιώντας μια αριθμομηχανή, μπορείτε να ελέγξετε την τάση της μπαταρίας και την αντίσταση του πηνίου του ηλεκτρονικού σας τσιγάρου. Εάν είναι πολύ χαμηλή, το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο δεν θα παράγει ατμούς.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την αντίσταση του πηνίου. Μπορείτε να το δοκιμάσετε πατώντας παρατεταμένα το κουμπί περισσότερο. Όσο περισσότερο κρατιέται το κουμπί, τόσο μεγαλύτερη αντίσταση θα έχει. Εάν είναι πολύ ισχυρή, μπορεί να θέλετε να αλλάξετε σε διαφορετικό τύπο μπαταρίας. Αν και αυτό θα απαιτήσει από εσάς να αλλάζετε τις μπαταρίες σας πιο συχνά, θα σας εξοικονομήσει χρήματα μακροπρόθεσμα. Είναι καλύτερο να ελέγχετε τακτικά τις αντιστάσεις των πηνίων.

Η επιλογή του σωστού ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι απαραίτητη εάν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη συσκευή σας. Βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε μια συσκευή που διαθέτει λειτουργία αυτόματης εκκίνησης. Εάν δεν είναι, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Εάν είναι πολύ παχύ, ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τις μπαταρίες. Ωστόσο, θα πρέπει να δοκιμάσετε τις διαφορετικές γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων για να βρείτε το καλύτερο για τα γούστα και τις προτιμήσεις σας.

Πρώτον, η μπαταρία πρέπει να φορτίζεται χρησιμοποιώντας φορτιστή σχεδιασμένο για ηλεκτρονικά τσιγάρα. Δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείτε φορτιστή tablet. Αντίθετα, χρησιμοποιήστε τον φορτιστή που παρέχεται με τη συσκευή. Μερικές φορές, η μπαταρία μπορεί να είναι ελαττωματική ή ακόμη και κατεστραμμένη. Η επιδιόρθωση είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε. Εάν είναι πρόβλημα με το πηνίο, θα πρέπει να δοκιμάσετε να αλλάξετε τις μπαταρίες. Θα πρέπει επίσης να ελέγξετε για το e-liquid που επιστρέφει πίσω. Αυτό συμβαίνει όταν κρατάτε το κουμπί για πολλή ώρα, εάν είναι πολύ παχύ.

Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρονικό τσιγάρο, δεν πρέπει να πατάτε το κουμπί περισσότερες από μία φορές. Θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί για να ενεργοποιήσετε τον θάλαμο εξάτμισης και μετά να τον αφήσετε να ζεσταθεί για μερικά δευτερόλεπτα. Αυτό θα σας δώσει την επιθυμητή γεύση και εμπειρία ατμίσματος. Όταν χρησιμοποιείτε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει διαρροή.

Sub-ohm: Ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο sub-ohm θα παράγει χαμηλότερη από τη μέση ποσότητα ατμού. Αυτό σημαίνει ότι το πηνίο θα έχει μικρότερη αντίσταση από ένα παραδοσιακό τσιγάρο και θα προσφέρει μεγαλύτερη εμπειρία ατμίσματος. Τα καλύτερα ηλεκτρονικά τσιγάρα sub-ohm έχουν χαμηλή αντίσταση για να αποτρέψουν τη διαρροή. Εάν χρησιμοποιείτε ηλεκτρονικό τσιγάρο sub-ohm, θα είναι ασφαλέστερο να χρησιμοποιήσετε ένα πηνίο με τιμή χαμηλής ohm.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.