Στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου ο Σεμέδο – Τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό η σύντροφός του




UPD Η απάντησή του Σεμέδο μέσω live στο Instagram

Πρωταγωνιστής για μια ακόμη φορά, όχι στα γήπεδα, αλλά στο αστυνομικό δελτίο, ήταν ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού, συνελήφθη χθες το βράδυ μετά από καταγγελία της 28χρονης ομοεθνούς συντρόφου του, η οποία υποστήριξε ότι έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Πιο συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα στις 20:25, η Πορτογαλίδα σύντροφος του Ρούμπεν Σεμέδο, τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και κατήγγειλε ότι ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού της πήρε το κινητό τηλέφωνο ενώ την κλείδωσε έξω από το σπίτι, στη Γλυφάδα.

Στις 22:35 μετέβη περιπολικό στην οικία του Σεμέδο, με τους αστυνομικούς να οδηγούν τον Πορτογάλο άσο και την 28χρονη σύντροφο του στο Τμήμα Αλίμου όπου η δεύτερη του υπέβαλλε μήνυση για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με το zougla.gr, o Ρούμπεν Σεμέδο κρατήθηκε για δύο περίπου ώρες στο Αστυνομικό Τμήμα και ακολούθως στη 01:00 με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.



Παράλληλα δόθηκε εντολή προκείμενου η κοπέλα να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση κι αναλόγως των ευρημάτων θα εξαρτηθεί αν θα σχηματιστεί/ί δικογραφία.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.