Πανέτοιμα και ασφαλή τα 30 σχολεία του Αλίμου




Με διπλοβάρδιες συνεχίζονται εντατικά οι εργασίες στον Άλιμο. Χθες Σάββατο και σήμερα Κυριακή, τα συνεργεία του δήμου, βρίσκονται στους δρόμους για κάθε μικρό ή μεγάλο ζήτημα που εκκρεμεί.


“Από εχθές αποχιονίζουμε και ετοιμάζουμε το σύνολο των 30 σχολικών κτιρίων του Αλίμου (και ιδίως τα προαύλιά τους), ώστε να είναι πανέτοιμα για να ανοίξουν και να υποδεχθούν τους μαθητές με ασφάλεια. Συνεχίζουμε εντατικά και με διπλοβάρδιες τις εργασίες για την απομάκρυνση χιονιού με φορτηγά, την αποκοπή κλώνων που κρέμονται από δένδρα με χρήση καλοθοφόρων οχημάτων, αλλά και την αποκομιδή κλαδιών από τα περισσότερα από 450 σημεία που τα είχαμε βγάλει εμείς ή οι συμπολίτες μας. Ευχαριστώ όλους όσοι συμμετέχουν, Αντιδήμαρχοι, εργαζόμενοι, εξωτερικά συνεργεία και πολίτες που δείχνουν ενδιαφέρον.” δήλωσε ο δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης

Σύσκεψη της “ομάδας κρούσης” στο Δημαρχείο
Δήμαρχος Αλίμου: “Ευχαριστώ πολύ τους Αντιδημάρχους Γιάννη Αντωνάκη, Γιώργο Μακαριγάκη, Νίκο Αλβανό και Αρτέμη Καραμολέγκο, που είναι μαζί μου στην πρώτη γραμμή της μάχης για την πολιτική προστασία στην πόλη”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.