Ορφανός-Γιαννακόπουλος μάρτυρες υπέρ του Τσαμήτα και κατά του Δήμου στην υπόθεση του ΙΚΤΕΟ!




Ως μάρτυρες υπέρ του Βαγγέλη Τσαμήτα και κατά του Δήμου Αλίμου και προσωπικά κατά του Δημάρχου Αλίμου πρόκειται να καταθέσουν ο πρώην Δήμαρχος Αλίμου Θάνος Ορφανός και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Παίρνουν έτσι σαφώς μέρος υπέρ του Βαγγέλη Τσαμήτα και στρέφονται κατά του Δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη, υπαλλήλων, αλλά και του ίδιου του Δήμου Αλίμου στην πολυσυζητημένη υπόθεση του ΙΚΤΕΟ που εδώ και χρόνια ανεπιτυχώς προσπαθεί να φτιάξει σε οικόπεδο επί της λεωφόρου Αλίμου. Το ίδιο οικόπεδο, όμως, έχει εδώ και χρόνια προβλεφθεί ως Κοινωφελής δημοτικός χώρος στην πολεοδόμηση της περιοχής (ένταξη της περιοχής στο σχέδιο πόλης) που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο Βαγγέλης Τσαμήτας δεν έχει καταφέρει όμως να φτιάξει το ΙΚΤΕΟ, γι’ αυτό και πλέον στρέφεται με Αγωγές κατά του Δήμου Αλίμου και προσωπικά κατά του Δημάρχου και δημοτικών υπαλλήλων, ζητώντας από αυτούς εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση, ισχυριζόμενος ότι δήθεν αυτοί φταίνε!


Κύκλοι του δημάρχου Αλίμου σχολίαζαν ότι:

“Οι μάσκες έχουν πέσει, όχι μόνο για τον κ. Τσαμήτα, που προτάσσει το ατομικό-επιχειρηματικό του ενδιαφέρον για τον χώρο σε βάρος του δημοτικού και κοινωνικού συμφέροντος στο ίδιο ακίνητο, αλλά και για τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Ορφανό και Γιαννακόπουλο, που προσέρχονται ως μάρτυρες υπέρ του κ. Τσαμήτα και κατά του Δήμου Αλίμου, του Δημάρχου και των Δημοτικών Υπαλλήλων.

Είπαμε ότι είναι “πολιτικά συνεταιράκια”, είπαμε ότι οι μάσκες έχουν πέσει και φαίνεται η απροκάλυπτη σύμπραξη και συνεργασία τους, αλλά και ότι θα είχαν τόσο θράσος, να φτάσουν όλοι μαζί δημοσίως στα δικαστήρια, εναντίον του Δήμου Αλίμου και προσωπικά του Δημάρχου, ξεπερνάει κάθε προηγούμενο…Δεν τηρούν, πλέον, ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα….”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.