Δήμος 3B: Στη δημοσιότητα ο διαγωνισμός για έργο ύψους 8 εκατ.




Στη δημοσιότητα βγήκε ο διαγωνισμός του έργου με τίτλο ολοκληρωμένες παρεμβάσεις δημιουργίας, διεύρυνσης και αναβάθμισης ποδηλατόδρομων, πεζοδρομίων δρόμων ήπιας κυκλοφορίας χώρων στάθμευσης και των επιμέρους υποδομών .

Το έργο αφορά στη δημιουργία ενός δικτύου αστικής κινητικότητας με σκοπό τη συνολική αναβάθμιση των υποδομών του Δήμου. Περιλαμβάνει την εκτέλεση εργασιών για την ανάπλαση των οδών, των ποδηλατοδρόμων, των πεζοδρομίων, των δικτύων χώρων πρασίνου, των κοινόχρηστων χώρων, των χώρων στάθμευσης και των επιμέρους υποδομών τους στις οδούς Β. Παύλου, Ακτής και Ηλίου.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 8 εκατομμύρια ευρώ (6,5 αξία χωρίς ΦΠΑ) και αναθέτουσα αρχή είναι ο Δήμος Βάρης , Βούλας, Βουλιαγμένης . Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενδιαφέροντος είναι στις 15/02/2022 ενώ η αποσφράγιση θα γίνει στις 22/02/2022. Η διαρκεία του έργου ανέρχεται στους 12 μήνες.

Ταυτότητα έργου
Το έργο αφορά κυρίως στη δημιουργία ενός δικτύου αστικής κινητικότητας και ειδικότερα:



Α. Στην ανάπλαση της οδού Βασιλέως Παύλου στη Δ.Ε Βούλας σε οδό ήπιας κυκλοφορίας επιφάνειας 6.520,00 Μ2 με αύξηση θέσεων στάθμευσης κατά 62 θέσεις, την διαμόρφωση προσπελάσιμων πεζοδρομίων μεγαλύτερης επιφάνειας κατά 420,00 Μ2, ράμπες ΑΜΕΑ κατασκευή ποδηλατόδρομου μήκους 1.646,00 μέτρων, εγκατάσταση συστήματος στάθμευσης και φόρτισης προσωπικών ελαφριών οχημάτων, κατασκευή βυθιζόμενων συστημάτων κάθετης διαβαθμισμένης συμπίεσης απορριμμάτων καθώς και την αναβάθμιση του δικτύου οδοφωτισμού της οδού, με τη πλήρη εγκατάσταση νέων υβριδικών φωτιστικών σωμάτων τύπου LED.

Β. Στην μετατροπή των οδών Ακτής και Ηλίου σε οδό ήπιας κυκλοφορίας έκτασης 9.285,00 m2 , την διαμόρφωση προσπελάσιμων πεζοδρομίων με αύξηση κατά 940,00 m2, διαβάσεων ΑΜΕΑ, κατασκευή ποδηλατόδρομου μήκους 1.270,00 μέτρων, εγκατάσταση συστήματος στάθμευσης και φόρτισης προσωπικών ελαφριών οχημάτων, κατασκευή βυθιζόμενων συστημάτων κάθετης διαβαθμισμένης συμπίεσης απορριμμάτων καθώς και την αναβάθμιση του δικτύου οδοφωτισμού της οδού, με τη πλήρη εγκατάσταση νέων υβριδικών φωτιστικών σωμάτων τύπου LED. Πηγή: ypodomes.gr

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Δήμος 3B: Στη δημοσιότητα ο διαγωνισμός για έργο ύψους 8 εκατ.

  • 02/01/2022 at 11:36 πμ
    Permalink

    Όλα καλά και ωραία, αλλά για μένα πρώτα από όλα είναι τα πεζοδρόμια που πολλές φορές δεν μπορείς να περπατήσεις. Βάλτε εναν υπάλληλο να γράφει τα πεζοδρόμια που έχουν πρόβλημα,εκεί όπου μπορεί να κτυπήσει ένας άνθρωπος.Δεν γνωρίζω ποιος είναι υπεύθυνος για τα πεζοδρόμια και για τις βρωμιές που υπάρχουν πολλές φορές..

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.