Δήμος Γλυφάδας: Δημόσιες ευχαριστίες σε εταιρείες και ιδιώτες για τις δωρεές




Ο Δήμος Γλυφάδας ευχαριστεί θερμά τις εταιρείες, τους φορείς και τους ιδιώτες που συνεισέφεραν ώστε να συγκεντρωθούν τα αγαθά τα οποία διανεμήθηκαν στις οικονομικά αδύναμες οικογένειες της πόλης, κατά την περίοδο των εορτών. Σε μια δύσκολη για όλους συγκυρία, ο Δήμος Γλυφάδας με την πολύτιμη συνδρομή τους κατόρθωσε να μη μείνει κανένας συμπολίτης μας χωρίς τα βασικά αγαθά για το γιορτινό τραπέζι.

Μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου διανεμήθηκαν μεγάλες ποσότητες τροφίμων και γλυκών σε 2.000 κατοίκους που είναι ενταγμένοι στις κοινωνικές δομές, ενώ ο Αη Βασίλης έφερε δώρα στα παιδιά των οικογενειών που αντιμετωπίζουν σοβαρή οικονομική δυσχέρεια. Στόχος ήταν να ζήσουμε όλοι μαζί το εορταστικό κλίμα κι έστω κι αν δεν μπορέσαμε ούτε φέτος ν΄αγκαλιαστούμε, προσπαθήσαμε να στηρίξουμε τους ανθρώπους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες, τους φορείς και τους ιδιώτες που συνέβαλαν και φέτος ώστε να συγκεντρωθούν όλα αυτά τα αγαθά, σε μια εποχή που υπάρχει πολύ μεγάλη ανάγκη. Ελπίζουμε σύντομα οι δυσκολίες να αποτελούν παρελθόν», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Τον συντονισμό της δράσης είχε η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένα Δεναξά, η οποία υπογράμμισε ότι: «Προσπαθήσαμε και φέτος να κάνουμε πιο όμορφες τις άγιες αυτές μέρες για όλους. Τα τελευταία χρόνια έχουμε ενισχύσει το δίκτυο κοινωνικών δομών του Δήμου μας και σε μέσα και σε προσωπικό, έτσι ώστε να μπορούμε να απλώνουμε ένα ισχυρό δίχτυ προστασίας για τους πολίτες που έχουν ανάγκη».



Φέτος διανεμήθηκαν οι ακόλουθες ποσότητες τροφίμων: ΛΑΔΙ 660 τεμάχια, ΑΛΕΥΡΙ 561, ΖΑΧΑΡΗ 561, ΓΑΛΑ 1499, ΠΟΥΜΑΡΟ 805, ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ 585, ΟΣΠΡΙΑ 1102, ΡΥΖΙ 1013, ΖΥΜΑΡΙΚΑ 1500, ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΕΣ 300, ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ 2.000 κιλά. Επίσης, στις οικογένειες δόθηκαν: • ΜΠΙΣΚΟΤΑ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ • ΦΡΟΥΤΑ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ • ΒΙΒΛΙΑ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Ένα κομμάτι των προϊόντων κάλυψε με ίδια δαπάνη ο Δήμος Γλυφάδας και τα υπόλοιπα οι ακόλουθες εταιρείες και φορείς (αναφέρονται με αλφαβητική σειρά) καθώς και ιδιώτες, οι οποίοι δεν επιθυμούν δημόσια αναφορά :*Ancora Investment Trust Inc*BK Jewels, Δημήτριος Κονιαβίτης*ΔΩΔΩΝΗ Γαλακτοβιομηχανία*ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Αρτοβιομηχανία*Kayak Ice Cream Store – Glyfada*Lamda Development S.A.*Lions Glyfada*Μπρακόπουλος Ελληνικός Φούρνος*Μυλωνάς Φρουτεμπορική*OASIS Ξενοδοχείο*Redgold Μαναβική*Sarmed Logistics S.A.*Ο Φούρνος της Τερψιθέας*Vinarte, Ειρήνη ΕξαδακτύλουΣούπερ Μάρκετ*Σούπερ Μάρκετ Α.Β. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ*Σούπερ Μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣΣχολεία*3ο Γυμνάσιο*6ο ΛύκειοΦροντιστήρια Εν Τάξη

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.