Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο στην παραλιακή




Νυχτοκάματο του τρόμου για υπάλληλο πρατηρίου που έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας, χθες (10/1) τα ξημερώματα στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Law and Order», η ληστεία σημειώθηκε λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ο μοναχικός ληστής πλησίασε πεζός το βενζινάδικο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στη Γλυφάδα, και αιφνιδίασε τον αλλοδαπό υπάλληλο. Μπήκε στο κατάστημα με το πρόσχημα να αγοράσει καταναλωτικά προϊόντα, όταν βρήκε ελεύθερο πεδίο δράσης έβγαλε το όπλο του και απείλησε τον Αλβανό υπάλληλο.

Με προτεταμένο το πιστόλι, του ζήτησε τις εισπράξεις, και το θύμα στη θέα του όπλου του έδωσε όλα τα χρήματα που είχε στις τσέπες του. Ο δράστης δεν έμεινε ικανοποιημένος από το χρηματικό ποσό, πέρασε πίσω από το γκισέ, έψαξε όλα τα συρτάρια και την ταμειακή μηχανή, και αφαίρεσε όσα κέρματα βρήκε. Φεύγοντας άρπαξε από τα ράφια εμπορεύματα και χάθηκε στο σκοτάδι. Ο νεαρός αλλοδαπός τηλεφώνησε στο 100, στο βενζινάδικο έφτασαν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. και της Ασφάλειας.

Την έρευνα για τον εντοπισμό του ενόπλου ληστή, έχει αναλάβει η Ασφάλεια Γλυφάδας, που εξετάζει καρέ – καρέ το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του βενζινάδικου, που έχουν καταγράψει τις κινήσεις του δράστη.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.