Άλιμος: Σε ετοιμότητα ο Δήμος για διανομή self-test στα σχολεία




Κλιμάκιο του δήμου Αλίμου θα βρίσκεται σε επιφυλακή από νωρίς το πρωί της Δευτέρας και θα εφοδιάζει με δωρεάν self-test τα σχολεία στα οποία θα παρουσιάζονται προβλήματα, λόγω της έλλειψης στα φαρμακεία. Όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης, σε όλες τις σχολικές μονάδες της πόλης έχει γίνει απολύμανση. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του δημάρχου:

Έπειτα από ερωτήματα γονέων που δεν βρήκαν self-test στα Φαρμακεία για να κάνουν τα παιδιά τους, ενόψει του αυριανού ανοίγματος των σχολείων, σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

  1. Αύριο το πρωί, όλα τα σχολεία θα ανοίξουν στις 7 π.μ., προκειμένου να χορηγούν self-test στους μαθητές-εκπαιδευτικούς που δεν έχουν καταφέρει να προμηθευτούν. Όλα τα σχολεία εφοδιάζονται με επαρκή αριθμό self-test σήμερα από το Υπουργείο Παιδείας, ενώ και αύριο το πρωί θα είναι σε ετοιμότητα κλιμάκιο του Δήμου μας, για να διανείμει δωρεάν και επιπλέον self-test από το στρατηγικό απόθεμα που διαθέτει ο Δήμος μας, σε όσα σχολεία τυχόν χρειαστούν.
  2. Το self-test δεν θα γίνεται μέσα στο σχολείο, όπως έχει ήδη ανακοινώσει το Υπουργείο Παιδείας. Ο γονέας έχει την ευθύνη να πάρει το self-test και να το κάνει στο παιδί του, το οποίο θα μπορεί να μπει στο σχολείο, εφόσον το αποτέλεσμα είναι αρνητικό.
  3. Ο Δήμος μας έχει ήδη προετοιμάσει και απολυμάνει όλες τις σχολικές αίθουσες, όλων των σχολικών μονάδων, ενώ βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα, ώστε αύριο το πρωί να συνδράμει μαθητές και εκπαιδευτικούς σε κάθε έκτακτη ανάγκη που ενδεχομένως ανακύψει.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.