Xριστουγεννιάτικος τροχός της τύχης στις αγορές του Αλίμου




Ο Τροχός του Αϊ-Βασίλη θα σκορπίσει αυτά τα Χριστούγεννα στους επισκέπτες των αγορών του Αλίμου χαρά, διασκέδαση και πολλά-πολλά δώρα. Ο Αγιοβασίλης και η Αγιοβασιλίτσα μέσα σε μία άκρως εορταστική ατμόσφαιρα με κέφι, μουσική και τραγούδια θα μοιράσουν στους συμμετέχοντες δώρα κι εκπτωτικά κουπόνια αγορών, προσφορές των καταστημάτων του Αλίμου.

Ο Τροχός θα βρίσκεται στην αγορά της Θουκυδίδου στις 23 & 31 Δεκεμβρίου, ενώ στην αγορά της Δωδεκανήσου στις 24 & 30 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι.

Η πρωτοβουλία αυτή στοχεύει, εκτός από το να μοιράσει δώρα και χαμόγελα, και στο να ενισχύσει την οικονομία της τοπικής αγοράς. Γι’ αυτό, όσες επιχειρήσεις δεν έχουν δηλώσει ακόμα συμμετοχή, μπορούν να το κάνουν στο e-mail [email protected] στέλνοντας μαζί το λογότυπό τους και το είδος της προσφερόμενης έκπτωσης, για να συμπεριληφθούν στον Τροχό! Τα δώρα θα είναι είτε προϊόντα είτε εκπτωτικά κουπόνια και θα πρέπει να δηλώνεται η ημερομηνία λήξης της προσφοράς, εφόσον η επιχείρηση επιθυμεί να υπάρχει χρονικό όριο.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.