Aνήλικοι με ταξί διέρρηξαν καταστήματα σε Βάρη και Γλυφάδα




Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρώτες πρωινές ώρες της 5-12-2021 στην περιοχή του Αγ. Ι. Ρέντη, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, πέντε (5) ημεδαποί (εκ των οποίων τέσσερις ανήλικοι), μέλη συμμορίας που προέβαινε σε κλοπές κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, τα μέλη της συμμορίας, επιβαίνοντες σε όχημα δημόσιας χρήσης (ταξί) σε χρονικό διάστημα λιγότερο των δύο ωρών, προέβησαν διαδοχικά σε διαρρήξεις-κλοπές από τρία καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε Παιανία, Βάρη και Γλυφάδα.
Αφού παραβίασαν τις κεντρικές εισόδους, εισήλθαν εντός των καταστημάτων και αφαίρεσαν χρηματικά ποσά από τις ταμειακές μηχανές.
Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που πραγματοποιούσαν στοχευμένες αναζητήσεις, αμέσως μετά τη διάπραξη των κλοπών, εντόπισαν το ταξί στην Λ. Κηφισού στην περιοχή του Αγ. Ι. Ρέντη, με τους πέντε (5) επιβαίνοντες, το ακινητοποίησαν και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας.
Από την προανακριτική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση στη διάπραξη των προαναφερόμενων διαρρήξεων-κλοπών και συνελήφθησαν.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των -695- ευρώ και κινητά τηλέφωνα. Ακόμη κατασχέθηκε και το ταξί ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Οι κατηγορούμενοι έχουν συλληφθεί και στο παρελθόν για ομοειδή αδικήματα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν, με τη σχηματισθείσα δικογραφία, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.