Στο Τμήμα Ασφαλείας Αλίμου η καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο




Στο Τμήμα Ασφαλείας Αλίμου, στις 6 Απριλίου του 2019 είχε καταθέσει μήνυση κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η πρώην σύντροφός του για το πορνογραφικό υλικό που είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο ο παρουσιαστής.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος ήταν καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», όταν ερωτήθηκε για τα αντανακλαστικά της Ελληνικής Αστυνομίας είπε: “Γνωρίζω ότι η κοπέλα πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου το οποίο έπραξε τα δέοντα και έστειλε την υπόθεση στη Δικαιοσύνη. Είναι ξεκάθαρο ότι η ΕΛ.ΑΣ. έχει 73 υπηρεσίες που καλούν τις γυναίκες να καταγγέλλουν παρόμοια προβλήματα για να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί αυτό το τραγικό φαινόμενο. Σε ό,τι αφορά το περιστατικό με τον Παναγιωτόπουλο, είναι θλιβερό και απαράδεκτο, δεν θέλω να συνεχίσω γιατί μιλάμε δημόσια», τόνισε οργισμένος ο υπουργός, ο οποίος έκανε λόγο για αθλιότητες.

Η 30χρονη γυναίκα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο επί 2 χρόνια σύντροφός της «ανέβασε» τουλάχιστον 3 βίντεο και 300 φωτογραφίες από τις ιδιωτικές στιγμές τους χωρίς να ζητήσει ποτέ την συγκατάθεσή της. Η 30χρονη έμαθε τυχαία τα όσα συνέβαιναν και κατέθεσε μήνυση από το 2019. Η υπόθεση όμως λόγω κορονοϊού δεν εκδικάστηκε.

«Από τις 20 ημέρες της γνωριμίας μας, ανέβηκε το πρώτο βίντεο και κάποιες φωτογραφίες και δεν το έκανε μόνο σε μένα. Είχε ένα κανάλι για 10 χρόνια περίπου και εκεί υπήρχαν οκτώ βίντεο και πολλές φωτογραφίες κι άλλων γυναικών, δηλαδή. Εγώ, όταν μπήκα, είδα πολύ υλικό, σε δύο κανάλια, σε δύο ιστοσελίδες τέτοιου περιεχομένου», είπε η γυναίκα στην κατάθεσή της.
Τα πρώτα βίντεο ανέβηκαν το 2016 όταν οι δυο τους ήταν σε σχέση και η κοπέλα το πληροφορήθηκε από κολλητή φίλη της: «Αυτός ανέβασε 3 βίντεο αρχικά και αυτά αναπαρήχθησαν μέχρι και στο εξωτερικό. Το πρώτο βίντεο ανέβηκε το 2016, ενώ είχαμε σχέση, απλώς εγώ δεν το είχα αντιληφθεί μέχρι να μου το πει η φίλη μου. Όταν έκανα τη μήνυση, διέφυγε του αυτοφώρου» δήλωσε ο άνθρωπος που δημοσιοποίησε την υπόθεση.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.