Ληστεία με ομηρία στα ΕΛΤΑ Κορωπίου – Συνελήφθη ο δράστης




Αυτόπτης μάρτυρας στη ληστεία με ομηρία που έγινε νωρίς το πρωί στα ΕΛΤΑ Κορωπίου περιέγραψε όσα είδε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

“Είδαμε έναν άνδρα να τρέχει κρατώντας μία τσάντα. Δεν τηρούσε ούτε τα μέτρα προστασίας. Έτρεχε, περνάει μπροστά από την επιχείρησή μας. Βγήκαμε έξω για να δούμε τι έγινε, καθώς ακούγαμε φωνές. Τρέξαμε και εμείς, είδαμε τους αστυνομικούς να τρέχουν στο σημείο” ανέφερε.

“Τρύπωσε ο άνδρας σε ένα κατάστημα που είναι υπό κατασκευή. Είπα στους αστυνομικούς ότι μπήκε μέσα και έτσι κατάφεραν και τον βρήκαν και τον συνέλαβαν” πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ληστεία έγινε στις 7 το πρωί με τον δράστη να κρατά όμηρο υπάλληλο του καταστήματος.



Ο Στράτος Μαυροειδάκος, Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών είπε ότι “Ο δράστης τους έδεσε με τάιρ απ , η μία υπάλληλος κατάφερε να λυθεί και είχε μαζί της κινητό, ειδοποίησε την Άμεση Δράση και έμπειροι ειδικοί φρουροί κατέφθασαν στο σημείο. Ο δράστης είδε την αστυνομία και απείλησε και πάλι μία υπάλληλο με όπλο. Τότε οι έμπειροι αστυνομικοί τον άφησαν να εξέλθει και μετά από καταδίωξη στα 100 μέτρα κατάφεραν να τον συλλάβουν”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.