Γλυφάδα: Μια μικρή πλατεία – κόσμημα λίγα μέτρα από τη Μεταξά





Κέντρο-απόκεντρο, λίγα μέτρα από τη Μεταξά, η πλατεία Ηρώων έγινε στολίδι για την πόλη. Επειδή η Γλυφάδα είναι οι γειτονιές της. «Με ένα νέο ολοκληρωμένο έργο, με μια ακόμα μικρή αστική ανάπλαση, με μία γωνιά της πόλης μας που κι αυτή μεταμορφώθηκε πλήρως: Έτσι κλείνει σιγά σιγά η χρονιά στο Δήμο Γλυφάδας», τονίζει ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει:
«Η πλατεία Ηρώων (μεταξύ Δούσμανη – Κάδμου – Σόλωνος), ανακαινίστηκε συθέμελα: Δάπεδα, δέντρα, καθιστικά, περισσότερο πράσινο, φωτιστικά, περιβάλλων χώρος – όλα καινούργια, σύγχρονα και ποιοτικά. Μας δίνει ξεχωριστή χαρά μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων να παραδίδουμε σε μια ακόμα γειτονιά, αλλά και σε όλη τη Γλυφάδα, ένα μικρό «κόσμημα». Καλά Χριστούγεννα».



Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Γλυφάδα: Μια μικρή πλατεία – κόσμημα λίγα μέτρα από τη Μεταξά

  • 23/12/2021 at 11:00 μμ
    Permalink

    Συγχαρητήρια και γι’ αυτή την πλατεία. Αλλά μετά από μήνες πως θα ειναι; Γιατί συντήρηση δεν θα γίνεται, όπως δεν γίνεται στην πλατεία Μακεδονίας. Άραγε κηπουροι υπαρχουν; Και αν υπάρχουν πηγαινουν; Και αν πηγαίνουν γίνεται σωστή δουλειά; Δυστυχώς όχι. Με μια βόλτα εκεί θα το διαπιστώσει ο καθένας.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.