Βούλα: Εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής μαθητών και μαθητριών για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821-2021




Τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής μαθητών και μαθητριών της Δ’ Ε’ και Στ’ ταξης του ΔΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ και 1ου ΔΣ ΒΑΡΗΣ για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821-2021, πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο, στην Πνευματική Εστία Βούλας.

Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου έως τις 19:00, με ελεύθερη είσοδο για όλους.

“Τα δυο σχολεία μαζί τιμούμε και γιορτάζουμε την επέτειο του ’21 μέσα από τις τέχνη, μέσα από τις εικαστικές δημιουργίες με πρωταγωνιστές τους μαθητές μας»
Γιατί είναι χρέος του σχολείου να μεταδώσει την ιστορική γνώση στους μαθητές μας, ώστε να αποκτήσουν τα εφόδια να κατανοήσουν τις αξίες και τα ιδανικά, αλλά και με τη σειρά τους να «συγγράψουν» τη σύγχρονη ιστορία. Eυχαριστούμε τον δήμο και την πρόεδρο της ΠΕ Σχολικής επιτροπής κυρία Ντόρα Τριάντη για την υποστήριξη”. δήλωσαν οι διευθύντριες των δύο σχολείων, Αλεξάνδρα Σταθοπούλου και Ειρήνη Πάσσαρη.

Δύο από τα έργα των παιδιών, του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βάρης και του Δημοτικού Σχολείου της Βουλιαγμένης ήρθαν πρώτα στην Ανατολική Αττική στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής για τα 200 χρόνια από την επανάσταση 1821-2021, που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής.




Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.