Yγειονομική βόμβα με χιλιάδες κονσερβοκούτια από γατοτροφές ανακάλυψαν τα συνεργεία του Δήμου Αλίμου (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Μία βόμβα για τη δημόσια υγεία, κρυβόταν στο εγκαταλελειμμένο κτήριο που βρίσκεται απέναντι από το 4ο δημοτικό και το 4ο νηπιαγωγείο Αλίμου. Εκατοντάδες κονσερβοκούτια από γατοτροφές βρίσκονταν κρυμμένα πίσω από την μάντρα του κτηρίου, ενώ μερικά μέτρα παραδίπλα, μικρά παιδιά έπαιζαν αμέριμνα στις αυλές των σχολείων τους. Κάποιοι φιλόζωοι και μπράβο τους, τάιζαν την γατο-αποικία της περιοχής, αλλά δεν φρόντιζαν να μαζεύουν τα κονσερβοκούτια, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μία κατάσταση, επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία. Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου Αλίμου, είχαν πάει στον συγκεκριμένο δρόμο για να καθαρίσουν το πεζοδρόμιο. Ακολούθησαν μερικά κονσερβοκούτια που βρήκαν πεταμένα και περνώντας την μάντρα του κτηρίου, αντίκρυσαν τρικοσμικές εικόνες. Η μυρωδιά που αναδυόταν από τα υπολείμματα των κονσερβών ήταν απερίγραπτη! Δείτε την ανάρτηση του αντιδημάρχου Γιάννη Αντωνάκη:

Εικόνες ντροπής…εικόνες θλίψης…εικόνες οργής…Είναι παρα πολύ καλό να ταΐζεις αδέσποτα ζώα και μπράβο…Ταυτόχρονα όμως είναι παρα πολύ κακό να λειτουργείς εις βάρος της Δημόσιας υγείας…εις βάρος των παιδιών που προαυλίζονται στο Δημοτικό σχολείο και στο νηπιαγωγείο ακριβώς δίπλα….Αν εμείς δεν σεβόμαστε τα παιδιά μας…ΤΟΤΕ ποιος;;;; Αν εμείς δεν σεβόμαστε την Δημόσια υγεία…ΤΟΤΕ ποιος;;;Αν εμείς δεν σεβόμαστε τον συνάνθρωπο μας που εργάζεται κατω από αυτές τις συνθήκες…ΤΟΤΕ ποιος;;;Έκκληση για βοήθεια…Βοηθήστε το έργο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος…



Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Yγειονομική βόμβα με χιλιάδες κονσερβοκούτια από γατοτροφές ανακάλυψαν τα συνεργεία του Δήμου Αλίμου (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 12/11/2021 at 3:46 μμ
    Permalink

    Τελικά οι συγκεκριμένοι “φιλόζωοι” είναι πιο ζώα κι από τα ζώα που ταΐζουν. Δεν τα αξίζουν τα “μπράβο” σας κύριε Αντωνάκη, με τα τριπλά ερωτηματικά. Και υγειονομική βόμβα τα κονσερβοκούτια ΚΑΙ ανακύκλωση που πάει χαμένη με τόσο αλουμίνιο που θα γεμίσει άδικα τις χωματερές – γιατί δεν νομίζω ότι θα καθίσει κανείς να πλύνει όλα αυτά τα αλουμινόκουτα!

    Αν θέλεις να ταΐσεις τα αδέσποτα, υπάρχει και η ξηρά τροφή, σε χαρτόκουτα (τα οποία τα παίρνεις μαζί σου πίσω για ανακύκλωση, πανίβλακα, αν βαριέσαι να πλένεις). Δεν ξέρω τι έχουν στο κεφάλι τους όλοι αυτοί που νομίζουν ότι κάνουν καλή πράξη (με το τάισμα) και ταυτόχρονα την ακυρώνουν βρωμίζοντας εδώ κι εκεί, μιας και έχει πολλά εγκαταλελειμμένα σπίτια και κτήρια ο Άλιμος.

    Και μιας και αναφέρθηκε, αυτό το τεράστιο οικοδόμημα που κατήντησε χωματερή κονσερβοκουτιών γιατί παραμένει αναξιοποίητο; Αυτή η γειτονιά πραγματικά μοιάζει με πόλη-φάντασμα του Φαρ-Ουέστ σε λίγα μέτρα απόσταση από κεντρική λεωφόρο.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.